Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ

VIDEO Mile Škorić u suzama se pozdravio s Osijekom. Kohorta skandirala svom kapetanu

Mile Škorić odigrao je posljednju utakmicu za Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL
18.03.2023.
u 20:22

Povremeni hrvatski reprezentativac ušao je u srca svih navijača Osijeka, dugo godina bio je vođa momčadi

Nogometaši Osijeka i Šibenika u susretu su 26. kola HNL-a igrali 0-0. U vrlo lošoj utakmici s malo prilika najveće uzbuđenje dogodilo se sredinom drugog poluvremena kada domaći sastav nije iskoristio kazneni udarac. Matić je u 69. minuti nespretno startao na Mierezea na samom rubu kaznenog prostora, a sudac Čulina je pokazao na bijelu točku.

Publika na stadionu Gradski vrt u tom je trenutku počela skandirati ime dugogodišnjeg kapetana Osijeka Mile Škorića zahtijevajući da on izvede najstrožu kaznu s obzirom da mu je ovo bila posljednja utakmica za momčad jer će karijeru nastaviti u Kini. Kristiijan Lovrić, koji je trebao izvesti kazneni udarac, ponudio je Škoriću da on bude izvođač, no kapetan je to odbio, pa se kao novi izvođač ponudio Mierez koji je i izborio najstrožu kaznu.

Na kraju je ipak loptu uzeo Mijo Caktaš, a njegov udarac u sam donji lijevi kut vrhunskom je intervencijom obranio vratar Šibenika Lovre Rogić. A od Osijeka se oprostio dugogodišnji igrač i kapetan Mile Škorić koji je odradio 333 utakmice u bijelo-plavom dresu te uvijek bio beskompromisan borac. 

Kohorta je skandirala svom kapetanu poslije utakmice, Škorić se emotivno oprostio od svog kluba, a sada odlazi u Kinu i potpisat će za Chenzou Mighty Lionse. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NK Osijek (@nkosijek)

Komentara 1

ZO
Zorro1969
09:05 19.03.2023.

Nepravedno podcijenjen igrač Posebno u reprezentaciji Najbolji obrambeni HNL Sjetite se kako je u Splitu Ronalda zaključao. I to nakon stotina km u autu jer su ga zvali kao rezervu pred utakmicu. Sutalo, Gvardiol i on bi bili najbolja obranaa Svijeta Steta sto nije probao neku od liga petice jer mu je tamo mjesto Sretno Mile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije