Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSPORT HNL

VIDEO Škorić odbio zahtjev publike za izvede penal. Caktaš promašio za pobjedu Osijeka (0:0)

Osijek i Šibenik sastali se u 26. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
18.03.2023.
u 18:11

Kada se nisu mogli dogovoriti, odgovornost je preuzeo Mijo Caktaš, ali mu je Rogić sjajno obranio

Nogometaši Osijeka i Šibenika u susretu su 26. kola HNL-a igrali 0-0. U vrlo lošoj utakmici s malo prilika najveće uzbuđenje dogodilo se sredinom drugog poluvremena kada domaći sastav nije iskoristio kazneni udarac. Matić je u 69. minuti nespretno startao na Miereza na samom rubu kaznenog prostora, a sudac Čulina je pokazao na bijelu točku.

Publika na stadionu Gradski vrt u tom je trenutku počela skandirati ime dugogodišnjeg kapetana Osijeka Mile Škorića zahtijevajući da on izvede najstrožu kaznu s obzirom da mu je ovo bila posljednja utakmica za momčad jer će karijeru nastaviti u Kini. Kristijan Lovrić, koji je trebao izvesti kazneni udarac, ponudio je Škoriću da on bude izvođač, no kapetan je to odbio, pa se kao novi izvođač ponudio Mierez koji je i izborio najstrožu kaznu. Video možete pogledati OVDJE

Na kraju je ipak loptu uzeo Mijo Caktaš, a njegov udarac u sam donji lijevi kut vrhunskom je intervencijom obranio vratar Šibenika Lovre Rogić.

Treći Osijek sada ima 37 bodova, jedan više ofd četvrtog Varaždina, a 10 manje od drugog Hajduka, dok je deveti Šibenik na 24 boda, osam više od posljednje Gorice, a sedam manje od osme Lokomotive.

Uvjerljivo vodeći je Dinamo sa 56 bodova. 

 

Komentara 1

PL
plajo
14:03 19.03.2023.

Sreća pa će uskoro kraj prvenstva, ovim tempom Osijek bi ispao u drugu ligu a ne da će zadržati treće mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije