Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAINZ-BAYERN 0:3

VIDEO Mandžo 'utrpao' dva gola Mainzu i opet je prvi strijelac lige!

'Munich's Mario Mandzukic reacts during the German Bundesliga match between FC Bayern Munich and Hannover 96 at Allianz Arena in Munich, Germany, 24 November 2012. Photo: TOBIAS HASE (ATTENTION: EMBA
DPA/Pixsell
02.02.2013.
u 16:48

Mandžo je broj prvenstvenih pogodaka popeo na 14 što ga čini vodećim u Bundesligi

Mario Mandžukić nastavlja sa sjajnim igrama za Bayern. u pobjedi Bavaraca 3:0 u gostima kod Mainza postigao je dva pogotka. Poveo je Bayern u 41. golom Müllera, a Mandžo je u 50. minuti prvo zabio desnom nogom, a potom u 57. glavom. S ova dva gola hrvatski je reprezentativac sam zasjeo na čelo ljestvice najboljih strijelaca Bundeslige - sada je na brojci 14, a iza su Kießling iz Bayer Leverkusena s 13, te Lewandowski iz Borussije Dortmund s 12 golova. Od tih 14 golova Mandžukić je čak pet zabio u tri kola proljetnog dijela prvenstva. Hrvatski napadač igrao je do 76. minute, kada ga je zamijenio Gomez.

- Radimo ono što nam je dobro išlo i dosad: igramo kao kolektiv i znamo da imamo kvalitetu. Važno je da smo tu jedan za drugoga - komentirao je nakon utakmice.

Bayern se pobjedom odvojio na čak 14 bodova ispred drugoplasiranog Bayer Leverkusena, koji u nedjelju igra s trećeplasiranom Borussijom Dortmund.

Ivica Olić i drugu je utakmicu zaredom počeo na klupi Wolfsburga, u domaćem remiju vukova protiv pretposljednjeg Augsburga (1:1) u igru je ušao tek u 67. minuti, umjesto sada prve napadačke opcije vukova, Nizozemca Dosta. Zato je svih 90 minuta odigrao Ivan Perišić, i to na poziciji lijevoga krila.

Rezultati 20. kola Bundeslige: Mainz - Bayern 0:3, Wolfsburg - Augsburg 1:1, Schalke - Greuther Fürth 1:1, Fortuna - Stuttgart 3:1, Hoffenheim - Freiburg 2:1. Poredak: Bayern 51, Bayer 37 (-1), Borussia Dortmund 36 bodova (-1)...

Komentara 2

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
10:02 03.02.2013.

U odbor za proslavu ulaska u EU sa 2 celos! BRAVO MARIO!

MI
mirko0410
12:01 03.02.2013.

Samo nek nastavi dalje hladne glave,nek ostane čvrsto na zemlji i sigurno je prvi strijelac lige.Bravo MARIO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije