Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI TRENING

VIDEO Mandžo, Ola i Čarli izgledali kao da bi na teren s Lukom i vatrenima u Dohi

Hrvatska nogometna reprezentacija na treningu Dohi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
28.03.2022.
u 21:12

Odlična atmosfera je u i oko reprezentacije, što se vidi u svakom trenutku kod igrača, izbornika, stožera i svih oko njih.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči prijateljske utakmice s Bugarskom u Dohi, a protekao je u sjajnom raspoloženju. Što se može i vidjeti.

Izbornik Zlatko Dalić nastavio je uigravati novu formaciju 3-5-2, koja je bila solidna protiv Slovenije (1:1), no ne i besprijekorna. Još ima podosta toga za ispraviti, nadodati i poboljšati, ali kod stožera i reprezentativaca vlada optimizam u tom smislu.

Posebno kod nekadašnjih vatrenih, a sad najbližih suradnika Daliću. Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i Ivica Olić sve su promatrali s osmijehom, no ostao je dojam i da bi sami voljeli utrčati među najbolje hrvatske nogometaše.

Zapravo, pogledajte sami na fotografijama i videosnimci kako je to sve u Dohi izgledalo dan prije Bugarske:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije