Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKTOR NOGOMETA

VIDEO Luka Modrić navijače bacio u trans, snimka za nekoliko sati postala viralna

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/6
28.11.2023.
u 10:00

Kapetan hrvatske reprezentacije u prvom se poluvremenu genijalno oslobodio dvojice čuvara gurnuvši jednom od njih loptu kroz noge. Nakon toga je uslijedila modrićevska asistencija za Rodryga.

Nogometaši Real Madrida pobijedili su za vikend u 14. kolu La Lige s rezultatom 3:0 igrajući protiv Cadiza, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić (38) počeo je utakmicu od prve minute i asistirao Rodrygu za povećanje vodstva na 2:0.

Luka je generalno odigrao sjajnu utakmicu. Kreirao je dvije velike prilike, uputio tri ključna dodavanja, imao dva uspješna driblinga te uputio tri točne duge lopte.

VEZANI ČLANCI:

A jedan Modrićev potez izazvao je euforiju među navijačima Reala na društvenim mrežama. Kapetan hrvatske reprezentacije u prvom se poluvremenu genijalno oslobodio dvojice čuvara gurnuvši jednom od njih loptu kroz noge. Nakon toga je uslijedila asistencija Rodrygu.

Zbog ove je akcije Modrić dobio brojne pohvale na društvenim mrežama. Potez Modrića pogledajte OVDJE.

Navijače Real Madrida, međutim, zastrašila je Modrićeva ozljeda. Hrvatski veznjak bio je prisiljen izaći iz igre u 70. minuti, a zamijenio ga je Dani Ceballos. Riječ je o ozljedi mišića. Prema prvim informacijama, propustit će iduće dvije utakmice Reala.

 

Komentara 3

DU
Deleted user
14:05 28.11.2023.

Ovakve majstorije na terenu moze samo Luka izvesti. Legenda! Nevjerojatno kako je nadmudrio svoja 2 cuvara i dodao rodrygu dugu loptu na drugom kraju terena tocno na nogu, bez da se ovaj ubija da je dohvati i muci dok je stopa. To ne mozes nauciti taj osjecaj za igru i proigravanja moras imati u sebi, on igru vidi 2 koraka unaprijed. Takav genijalac i talent za nogomet samo jednom se rada!

LE
Levanto
12:27 28.11.2023.

Velikan nogometa. Posli ovoga dodavanje na perun.

KA
kalafat123
11:57 28.11.2023.

Genijalno !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije