Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI MAESTRO

VIDEO Luka Modrić dobio ovacije 40 tisuća turskih navijača, pogledajte reakciju stadiona

Bursa: Turska i Hrvatska sastale se u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2024
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/50
28.03.2023.
u 23:41

Legenda vatrenih i madridskog Reala cijenjena je diljem Europe

U susretu 2. kola D skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, hrvatska nogometna reprezentacija je u Bursi pred 44.000 gledatelja pobijedila Tursku sa 2-0, a oba gola zabio je Mateo Kovačić. Nakon šoka na Poljudu i remija protiv Walesa, hrvatska nogometa reprezentacija se u grotlu novog, rasprodanog stadiona u Bursi vratila na pojedničku stazu, slavivši sa 2-0.

Oba gola zabio je Mateo Kovačić (20, 45+4). Hrvatska nakon dva kola vodi na ljestvici sa četiri boda koliko ima i Wales koji je pobijedio Latviju sa 1-0. Turska je ostala na tri boda, dok su Latvija i Armenija na nuli.

Hrvatska je po 164. put imala prilike gledati svog lidera i kapetana Luku Modrića. Sjajni hrvatski veznjak igrao je do 84. minute, a umjesto njega je ušao jedan od nasljednika Lovro Majer. Kod Modrićevog izlaska cijela Timsah Arena se podigla na noge i zapljeskala hrvatskom kapetanu. Luki brojni navijači skandiraju i na europskim stadionima u dresu Real Madrida, ali ovo je naravno vrlo lijep potez 40 tisuća turskih navijača. 

Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije