Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junak vatrenih

Kovačić: Da zamijenim Modrića? On izgleda kao mladić, idemo zajedno po zlato u Ligi nacija

Kovačić zabio za vodstvo Vatrenih
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/50
28.03.2023.
u 23:06

- Ima još Luka za igrati, izgleda kao mladić. I za svjetsko i za europsko. Idemo pozitivni u Ligu nacija i zašto ne pokušati osvojiti.-

Unatoč početnim nesigurnostima i poklonima za Tursku, hrvatska je nogometna reprezentacija utišala 40 tisuća turskih navijača te na stadionu u Bursi svladala reprezentaciju Turske u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo sljedeće godine rezultatom 2-0. Mateo Kovačić odigrao je sjajnu utakmicu protiv Turske u Bursi u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Veznjak Chelseaja bio je dvostruki strijelac. Kovačić je zabio prvi gol u 20. minuti, a onda u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena povisio na 2:0. Turski vratar obranio je šut Pašalića, ali je samo dobio natrčalog Kovačića koji zabija drugi pogodak na utakmici.Gol pogledajte OVDJE.

Odmah nakon utakmice svoje je dojmove podijelio junak hrvatske pobjede večeras.

- Imali smo dobru utakmicu pod kontrolom, odigrali smo odlično kako i znamo kada odigramo loše pa se vratimo. Livi nas je danas vadio u dvije tri situacije, oni nisu ništa mogli iz naših grešaka kojih je bilo i previše. Danas je hvala Bogu ušlo, bitno da smo pokazali karakter. Ne znam je li mi ovo najbolja utakmica, mislim da smo kolektivno odigrali najbolje - kazao je Kovačić.

Je li spreman zamijeniti Modrića?

- Ima još Luka za igrati, izgleda kao mladić. I za svjetsko i za europsko. Idemo pozitivni u Ligu nacija i zašto ne pokušati osvojiti.- zaključio je.

Hrvatska nakon dva kola ima četiri boda, kao i Wales, koji je u drugom susretu ove skupine igranom u utorak u Cardiffu svladao Latviju sa 1-0 (1-0) golom Morea iz 41. minute. Slijedi Turska s tri boda, dok su Armenija i Latvija, koje su odigrale po jednu utakmicu, bez bodova.

Plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine. Kvalifikacije se nastavljaju u lipnju, no Hrvatska će tada sudjelovati na završnom turniru Lige nacija, pa će "vatreni" svoj sljedeći dvoboj u skupini igrati na domaćem terenu protiv Latvije 8. rujna.

Ključne riječi

Komentara 3

B2
bordon 2
23:39 28.03.2023.

Luka samo da stoji na centru - neprocjenjiv je. Dobro možda je večeras u prvih 15 minuta malo zaribao ali kasnije je bio onaj stari . Veliki je udio imao kod drugog gola. A na njegovu asistenciju je Pašalić trebao dati treći gol. S neki ga uporno tjeraju iz repke. Od blata će te ga pravit kad ne bude više igrao. U 3 dana odigrati 170 minuta sa 37 godina. To može samo Modrić. I pokazao je koliko mu znači hrvatski dres

CE
centirion
04:07 29.03.2023.

Naši momci svi od reda su bili sjajni ! Idemo Hrvatska!

Avatar Tombstone
Tombstone
01:32 29.03.2023.

Modric izgleda kao starac, ali "nasi" mediji ga uzdizu u zvijezde bas kao sto su to cinili s safetom susicem,. piksijem stojkovicem, zajecom I ostalima koji su politicki morali biti zvijezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije