Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCIJENITE SAMI

VIDEO Je li Oriolik ozbiljno oštećen protiv Dinama? Ovo je sporna situacija o kojoj se priča

Oriolik i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
02.11.2023.
u 13:04

Sve je možda moglo biti drugačije da je glavni sudac Zdenko Lovrić iz Đakova pokazao na najstrožu kaznu za domaćina, i to u 18. minuti.

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb bez problema plasirao se u četvrtfinale domaćeg Kupa. Modri su u gostima svladali Oriolik u Orlovcu s visokih 8:0. Stjepan Stubičan je zabio autogol u 25. minuti, a nakon toga je Josip Drmić iz penala u 28. i 40. minuti te golom u 42. minuti došao do hat-tricka. Zabili su još i Maxime Bernauer, Antonio Marin, Mahir Emreli i Sandro Kulenović.

GALERIJA Dinamo slavio kod Oriolika s visokih 8:0

Oriolik i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/12

No, sve je moglo biti drugačije da je glavni sudac Zdenko Lovrić iz Đakova pokazao na najstrožu kaznu za domaćina, i to u 18. minuti. Naime, Luka Vrbančić je naizgled srušio Branimira Kokotovića pa su svi tražili kazneni udarac, ali to se nije dogodilo, bilo je to kod rezultata 0:0. Inače, Kokotovića je prozvao trener Dinama Sergej Jakirović da 'radi cirkus', pa ga je trener zamijenio. 

Očigledno je nogometaš Orioika bio frustriran nedosuđenim penalom, pa je izgubio živce. Nakon toga je na drugoj strani jak udarac dobio Marin pa je itekako zaiskrilo između igrača Oriolika i Dinama. Potom je nekoliko minuta Dinamo krenuo s golovima da bi do kraja zabio čak osam.

VEZANI ČLANCI:

Sporni trenutak možete pogledati OVDJE

 

Komentara 4

T2
Tomo_20
14:02 02.11.2023.

Ostecen a primili osam komada hahahaha

LF
le francuz
14:16 02.11.2023.

hahhahaha, vi to ozbiljno? hahahhaa

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:29 02.11.2023.

Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije