Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"POBIJEDIO BIH OBOJICU"

VIDEO Javio se Fury: Obojica su bili sr*nje! Pripremite čekovne knjižice, vraćam se

Tyson Fury v Dillian Whyte, WBC Heavyweight Championship of The World
Jamie McPhilimey 507643/NEWS SYN
21.08.2022.
u 11:52

Fury je trenutno vlasnik WBC pojasa prvaka, odnosno jedinog koji Usiku nedostaje. Ukrajinac je sinoć nakon meča iskazao želju za borbom s kontroverznim Britancem.

Bivši boksački prvak Tyson Fury nedavno je najavio kraj svoje karijere i odlazak u mirovinu nakon što je proslavio svoj 34. rođendan. 

Međutim, jučerašnji meč za titulu između Joshue i Usika natjerao ga je da promijeni svoju odluku. Na društvenim je mrežama objavio video u kojem je komentirao njihov meč.

- Bit ću iskren s vama. Nakon što sam pogledao ovo, obojica su bili sr*nje i bila je to jedna od najgorih borbi za prvaka teške kategorije koju sam vidio. Kakvo sr*nje! Obojicu bih uništio iste večeri. Pripremite čekovne knjižice jer Gipsy King je tu da bi zauvijek ostao - poručio je Fury nakon meča uz oduševljenje prisutnih.

Fury je trenutno vlasnik WBC pojasa prvaka, odnosno jedinog koji Usiku nedostaje. Ukrajinac je sinoć nakon meča iskazao želju za borbom s kontroverznim Britancem.

- Siguran sam da nije umirovljen, želim se boriti protiv njega. Ne budem li dobio tu borbu više se s nikim neću boriti - rekao je Usik.

Teško je za povjerovati da će se Fury zaista umiroviti a da nije odradio posao do kraja, odnosno pokupio sve pojaseve koje može osvojiti potencijalnim mečem protiv Oleksandra Usika.

Komentara 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:42 21.08.2022.

Ma ti si isti kao i ova dva sirotana..... Dajte nam neke nove Taysone,Holyfilde,Lenokse...ovo je živi jad....čak i za sirotinju mizerno

MT
makan tahi
12:30 21.08.2022.

da nisam gledao snimku ne bi znao ko će pobjediti, čak je kinez bio vrlo uvjerljiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije