Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO ODLAZAK

Kralj cigana i svjetski prvak objavio kraj boksačke karijere

Tyson Fury vs Dillion Whyte
Marc Aspland Chief Sports Photog
12.08.2022.
u 14:34

Britanski boksač je već ranije obećao suprugi kako se više neće boriti u ringu.

Svjetski prvak u verziji WBC Tyson Fury objavio je u petak da 'napušta' boks, dva dana nakon što je inzistirao da će se vratiti kako bi završio obračun protiv Britanca Dereka Chisore.

Fury je u travnju, nakon što je pobijedio Dilliana Whytea na stadionu Wembley, rekao da je obećao svojoj ženi da će se povući, prije nego što je izrazio interes za borbu protiv Anthonyja Joshue u Engleskoj pod uvjetom da je meč slobodan za gledanje i prisustvo publike.

Obećanje o dovršetku dviju trilogija - jedne s Deontayem Wilderom i druge s Chisorom - činilo se kao potvrda da su Furyjevi planovi za mirovinu odgođeni.

"Veliko hvala svima koji su pridonijeli mojoj karijeri tijekom godina i sada, nakon dugih teških razgovora, konačno sam odlučio otići i na svoj 34. rođendan svima vam želim 'bon voyage'", objavio je na Instagramu.

Ishod revanša između Joshue i prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO Ukrajinca Oleksandra Usyka u Jeddahu sljedeći tjedan, mogao bi uvjeriti Furyja da ponovno razmisli.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
14:19 13.08.2022.

Neka malo uspori umirovljenje do dolaska Filipa Hrgovića, pa da ode časno pognute glave u mirovinu. Ili namjerno bježi da do toga susreta nikada ne dođe.

DU
Deleted user
15:51 13.08.2022.

svaki put kad se povuku automatski im donese 10 miliona dollara vise po mecu kad se vrate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije