Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SCENA

VIDEO Petković pozdravio Barišića i Peras. Navijači glasno zviždali i protestirali

Dinamo trg
Dario Topić
26.05.2024.
u 23:12

"Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i da se zahvale za ono što su napravili za Dinamo te da pozovemo Velimira Zajeca da povede Upravu i Dinamo u bolje sutra", rekao je Petković

Dinamo je na Trgu bana Jelačića pred tisućama navijača proslavio dvostruku krunu osvojenu u iznimno teškoj sezoni. Nisu je obilježile samo zahtjevne situacije na terenima, već i u organizacijskom dijelu. Dinamo je na izborima izabrao novu Skupštinu, a potom je na mjesto predsjednika došao Velimir Zajec. Ovoga tjedna je novi Izvršni odbor usprkos spornom ugovoru Vlatke Peras kojim joj se u slučaju otkaza trebaju isplatiti stotine tisuća eura odlučio da je vrijeme da se ode s mjesta predsjednice Uprave.

Navijači su pozdravili ovakvu odluku, kao što je to bio slučaj i prilikom odlaska Mirka Barišića. Ipak, ne slažu se svi sa stavom da su njih dvoje u potpunosti crne figure u povijesti zagrebačkog kluba. Dinamo je oboje pozvao na večerašnju utakmicu, no Peras i Barišić se nisu odazvali.

Jedan od onih koji nemaju sasvim negativno mišljenje od djelovanju Peras i Barišića je i Bruno Petković.  "Obzirom da od ove godine, Dinamo i navijači okreću novu stranicu, mislim da s novom Upravom i novim vodstvom svi živite Dinamo. Nikad ne zaboravite što je bilo prije, bez obzira je li netko dao prst ili je dao ruku", započeo je Petković pokušavajući stišati navijače.

"Jedan pozdrav gospodinu s kojim nisam imao posebnog doticaja, niti posebno dobar odnos, ali je dao za Dinamo jako puno. Mirko Barišić", kazao je Petković, a među navijačima je krenulo glasno zviždanje, no napadač plavih nepokoleban je nastavio.

"Drugi pozdrav za mladu damu koja je za Dinamo dala više od 20 godina, za Vlatku Peras. Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i da se zahvale za ono što su napravili za Dinamo te da pozovemo Velimira Zajeca da povede Upravu i Dinamo u bolje sutra", rekao je Petković i naposljetku dobio pljesak.

"Hvala što se došli u ovakvom broju. Slažem se sa svime što je Petković rekao. Treba cijeniti što je bilo prije i nastaviti još bolje. Neću puno kemijati. Želim da ovako bude od početka sezone, da grmi sve i da kraj ne bude nikome stresan", rekao je Arijan Ademi kako bi podržao svog suigrača.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Dinamo trg
1/116

Komentara 4

ED
europski dinamo
23:40 26.05.2024.

Bravo Petko! Da se pitalo novu upravu Petkovic bi bio prodan ,a titulu bi vidjeli nikad bez njega. Čovjek kaže sve sto misli bez dodvoravanja,ne daje izjave za index,kad torcida provaljuje u teren svi bježe,Petko se lagano šeće da ne govorim da je donio Dinamu više pobjeda u Europi od Zajeca,Kranjacara,Mlinarića,Bobana,Šukera zajedno. Zato je Petković najveći igrač Dinama u zadnjih 50 godina. Kako je samo rekao klošarima tišina,tišina hehe.

VO
Voksratio
06:40 27.05.2024.

Bravo PETKO, LEGENDA IGRAČKA I LJUDSKA.

NO
novabit
08:43 27.05.2024.

Bravo Bruno!!! Samo ako svi pušemo u isti rog, od Dinama možemo očekivati vrhunske rezultate!! Nema pljuvanja na one prije, ove sada i one buduće!! Dosta je bilo DEBILIZMA!! Navijači, uprava, igrači moraju biti jedno tijelo za TOP rezultate. I I pod HITNO stadion. Da se mene pita ukopao bi stadion cijeli u zemlju da se dobije efekt “LONCA“ ili bi ga maksimalno zatvorio da zvuk ne prolazi kroz tribine!!! Pa da i kada Real dođe padne od Dinama !! Koštalo bi više ali hebiga, u životu sve što vrijedi i košta!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije