Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intrigantno

VIDEO Ivanišević i stručni stožer slali su Đokoviću poruku u boci i misteriozni napitak tijekom meča

Screenshot / Sydney Morning Herald
30.01.2023.
u 11:56

Većini ljubitelja tenisa promaknula je jedna scena koja se dogodila proteklog tjedna za vrijeme Australian Opena

Novak Đoković osvojio je desetu titulu u Australiji te ukupno 22. grand slam turnir, čime se izjednačio s Rafaelom Nadalom na prvom mjestu vječne ljestvice. Uz to, Đoković se vratio na prvo mjesto ATP liste i opet je najbolji tenisač svijeta, Grk Stefanos Tsitsipas ipak nije mogao protiv sjajnog Noleta. 

Međutim, jedna krajnje intriganta scena pojavila se na društvenim mrežama i brzo prikupila više od milijun pregled na TikToku. Naime, Goran Ivanišević i stručni stožer poslali su preko sakupljača lopti odnosno službenih ATP osoba bocu s tajanstvenom porukom i misterioznim napitkom. 

Đoković je kasnije rekao da je to čudotvorni napitak koji mu je pomogao da zaigra bolje, sadržaj bočice do sada nije otkriven, a vjerojatno će i ostati tajna. Ipak, mnogi se pitaju je li ovo dopušteno? Novim pravilima na Australian Openu dopušten je tzv. coaching na terenu, tako da trener i igrač mogu komunicirati tijekom meča. 

– Tražio sam savjete i vodstvo jer se nisam osjećao ugodno u meču – priznao je Đoković nakon pitanja o stalnoj komunikaciji s hrvatskim teniskim asom. 

Video možete pogledati OVDJE.

 

Komentara 2

LL
lijepa_li si
13:58 30.01.2023.

sad će darinka, tzv. istraživačica da kokardaše razotkrije!

ED
edvardl
12:39 30.01.2023.

Još ne znamo kakvu je stolicu i koliko puta dnevno imao taj čedo!? Molim VL da objavi taj podatak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije