Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI TENISAČ

McEnroe: Pogledajte Gorana i Novaka. Hrvatska i Srbija su bili u ratu, a oni su sada zajedno

Australian Open - Men's Singles Final
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS
1/6
29.01.2023.
u 16:36

- Prekrasno je to, prije nekoliko desetljeća su njihove zemlje Hrvatska i Srbija bile u ratu, a sada su njih dvojica zajedno i nadajmo se da će se tako rasplesti situacija s Ukrajinom i Rusijom - rekao je između ostalog John McEnroe

Jedan od najuspješnijih i najcjenjenijih tenisača svih vremena John McEnroe je u službi stručnog televizijskog sukomentatora na kultnom Eurosportu komentirao Novaka Đokovića i njegovo povijesno osvajanje Australian Opena. U jednom trenutku legendarni McEnroe se dotaknuo odnosa srpskog tenisača i njegovog trenera, hrvatske teniske legende Gorana Ivaniševića

- Prekrasno je to, prije nekoliko desetljeća su njihove zemlje Hrvatska i Srbija bile u ratu, a sada su njih dvojica zajedno i nadajmo se da će se tako rasplesti situacija s Ukrajinom i Rusijom. Divno je vidjeti Gorana i Novaka zajedno, njih dvojica su sjajan duo - rekao je McEnroe za Eurosport.

Podsjetimo, Novak Đoković je pobjedom nad grčikm tenisačem Stefanosom Tsitsipasom rekordni deseti put osvojio Australian Open.

Također se po broju naslova na Grand Slam turnirima (22) izjednačio s dosadašnjim rekorderom Rafaelom Nadalom.

Komentara 50

DU
Deleted user
18:06 29.01.2023.

Đoković je dokazani štovatelj čiča draže i širitelj korone,Ivanišević bi za lovu trenirao i Pol Pota i Ratka Mladiča, a McEnroe stara pijandura i prgav odvratan karakter.Dakle ekipa za poželjet.Naravno,članak je pisan sa prozirnom forom " vidi ko nas bre zavadi"...Ali to je tako prozirno ko da je uredniku tata staklar.

ME
medvedgrad
17:23 29.01.2023.

Nisu bili u ratu već je Srbija napala Hrvatsku i učinila zvjerske zločine. Baš kao Rusija u Ukrajini.

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
17:40 29.01.2023.

Nedjeljom su " Ko nas bre zavadi " članci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije