Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova scena

VIDEO Đoković opet pobjesnio na Ivaniševića: 'Treći put te pitam. Kaži!' Dobio je odgovor od Hrvata

Screenshot / Eurosport
30.01.2023.
u 10:33

Već smo prije vidjeli kako Srbin urla na Ivaniševića, dogodilo se to i u finalu protiv Australian Opena

Srpski tenisač Novak Đoković jučer je rekordni deseti puta osvojio turnir Australian Open i tako se izjednačio s Rafom Nadalom koji ima 22 osvojena grand slam naslova. Nole je slavio protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa i vratio se na vrh teniske liste najbolji igrača svijeta, a opet je imao zanimljivi 'okršaj' s trenerom i prijateljem Goranom Ivaniševićem. 

Đoković je nekoliko puta tijekom meča urlao na Gorana Ivaniševića, to nije prvi puta da je tako izbacio frustracije nakon izgubljenog poena.

Tako je u jednom trenutku ljutito vikao prema loži u kojoj je Goran Ivanišević: 'Ne mogu, vidiš li!?' 'Ne mogu, ubij me! Vidiš li? Vidiš li kad ovdje stanem? Vidiš li?', a Goran mu ništa nije odgovorio.

Đoković je očekivao reakciju svog trenera i opet je  bijesno urlao na Ivaniševića 'Treći put te pitam, kaži!', a ovaj put mu je trener odgovorio: 'Ne čujem te!' i 'Polako'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Komentara 10

SE
Senior2
12:30 30.01.2023.

Samo oni koji se nisu bavili vrhunskim sportom ne mogu razumjeti ovakvu komunikaciju. Bio sam suvozač u auto reliju, te godine držvnom prvaku. Prije svakog relija rekso bi kompletnoj ekipi: Sve što vam kažem za vrijeme relija odmah po završetku zaboraviuite. Vidjeli ste poslije meča zagrljaj Đokovića i Ivaniševića. To govori o stvarnom odnosu njih dvpjice.

CR
crocro
15:32 30.01.2023.

Da Goran nije ovisan o novcu Đokovića, ne bi bio trener Đokovića. Zato mora sve trpiti i istrpiti a mi se uzaludno pitamo: "Što mu to treba"? Eto, to mu treba. Novac.

PO
poluprovokator
11:47 30.01.2023.

Jel mu trener ili teta čuvalica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije