Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARIO SAN

VIDEO Ovo je dječak kojem se naklonio i veliki Federer: Igram se noću. Cilj mi je da postanem prvak

Screenshot / Emisija 'Pazi, svježe obojeno'
30.01.2023.
u 08:36

'Trenirati Đokovića je poput treniranja Real Madrida. Ne pobijediš li dvije utakmice, vani si' izjavio je hrvatski teniski as Goran Ivanišević

Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je pobjedom nad Grkom Stefanom Tsitsipasom deseti turnir na Australian Openu te se tako izjednačio s Rafaelom Nadal s osvojenih 22 grand slama koji je jedini držao rekord. Jedan od najvećih tenisača svih vremena Roger Federer naklonio se novom/starom prvom igraču svijetu poslije još jedne briljatne izvedbe. 

Federer se oglasio na Instagramu i objavio Đokovićevu fotografiju kako slavio osvajanje jubilarnog i rekordnog Australian Opena pa napisao: 'Nevjerojatan pothvat, opet! Sve čestitke'.

http://

 

A na društvenim mrežama se pojavio i jedan video iz davnih dana kada je Đoković bio tek maleni dječak, ali je imao isti san. A to je postati teniski prvak i jedan od najvećih igrača u povijesti 'bijelog sporta'. To mu je svakako i uspjelo, a zanimljivo je prisjetiti se što je tada rekao u razgovoru. 

- Pa igram se noću. Pošto danju imamo školu i treninge imam popodne, završim domaći poslije treninga i zato se igram noću. Tenis je za mene obaveza. Cilj u tenisu mi je da postanem prvak - izjavio je maleni Nole u emisiji 'Pazi, svježe obojeno'.

Komentara 5

PO
poluvodič
09:34 30.01.2023.

Kad bi svi imali ovako jasne ciljeve od malena, svi bi ljudi bili uspješni na svoj način. Nažalost većina roditelja pušta da djeca odrastu kao nekakvi ljubimci bez cilja i motivacije.

DU
Deleted user
00:23 31.01.2023.

Đoković želi uvijek biti najbolji. Mamićeva škola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije