Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG DOPINGA

VIDEO HSV pogodak posvetio suspendiranom Mariju Vuškoviću. Oduševili su potezom

firo : 07/24/2022, football, soccer, 2nd league, 2nd Bundesliga, season 2022/2023, HSV Hamburg Hamburg , Hamburg , HSV Hamburg Hamburg Hamburg - Hansa Rostock
Foto: Jürgen Fromme/DPA
1/3
31.03.2023.
u 20:58

Mađar Benes zabio je prvi gol utakmice pa podigao dres Vuškovića u zrak. Podršku našem stoperu ranije su iskazali HNS i Hajduk.

Hrvatski branič koji igra za Hamburg Mario Vušković (21) suspendiran je na dvije godine jer je bio pozitivan na EPO sredinom rujna 2022. godine, objavio je Njemački nogometni savez (DFB) u četvrtak. Testom obavljenim 16. rujna 2022. na treningu utvrđeni su tragovi EPO-a u urinu Marija Vuškovića, u uzorcima A i B. Dvogodišnja kazna protiv Vuškovića stupa na snagu 15. studenog 2022.  Igrač i drugoligaški klub iz Hamburga (HSV) žalili su se na odluku DFB-a. 

- Primili smo na znanje odluku sportskog suda DFB-a i, nakon razgovora s Mariovim odvjetnicima, odmah smo se složili da se na presudu treba žaliti. Sada ćemo uzeti vremena da se pozabavimo obrazloženjem presude - rekao je član uprave HSV-a Jonas Boldt, a poruke podrške mladom vatrenom uputili su i Hajduk te Hrvatski nogometni savez.

I sam se oglasio na društvenim mrežama. 

- Hvala svima na ogromnoj podršci u ovim trenutcima, neću dati da me ovo slomi, borit ću se do kraja svime što imam da dokažem istinu, hvala Hsvu, hvala Hajduku, reprezentaciji Hrvatske i svim navijačima što stoje uz mene iz dana u dan, vaše poruke podrške daju mi motivaciju da se ne predam i da se vratim na teren što prije. Sretno danas i idemo po tri boda - poželio je sreću klupskim suigračima.

HSV je danas gostovao kod Fortune Dusseldorf u prvenstvu. Završilo je rezultatom 2:2, a u vodstvo je njegovu momčad u petoj minuti doveo Mađar Laszlo Benes i pogodak posvetio Vuškoviću tako što je podigao njegov dres. Slovak je tako pokazao da cijelu klub stoji uz Hrvata u za njega teškim trenucima karijere. 

Video pogledajte OVDJE

Domaćini su preokrenuli preko Dawida Kownackog (21.) te Felixa Klausa (28.), da bi konačan rezultat postavio Christoph Klarer u 75. minuti s bijele točke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije