Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Navijači složni: 'Luka, ostani!' Što vi mislite - ostanak u Realu ili trijumfalan povratak u Dinamo?

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
15.03.2024.
u 20:55

Oko 58 posto simpatizera Real Madrida smatra kako bi uprava kluba trebala produžiti ugovor hrvatskom nogometašu Luki Modriću, pokazala je anketa španjolskog portala Bernabeu Digital objavljena u petak

Luki Modriću, 38-godišnjem veznom igraču madridskog Reala, ugovor s klubom istječe za tri i pol mjeseca. Bernabeu Digital, portal specijaliziran za vijesti o Real Madridu, proveo je putem svoje internetske stranice anketu u kojoj je tijekom dana prikupljeno nešto više od 220 glasova.

Oko 58 posto njih izjasnilo se u korist produženja ugovora jer Modrić "još uvijek može doprinijeti ekipi". S druge strane 42 posto anketiranih smatra da mu uprava nakon 30. lipnja ne bi trebala dati novi ugovor zbog "njegovih godina i jer je potrebno pružiti priliku mladima".

Real Madrid je prošli mjesec poručio kako će odluku donijeti na kraju sezone.

"Kraljevski klub" je vodeća momčad španjolskog prvenstva, a u četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv branitelja naslova Manchester Cityja. U siječnju je osvojio Superkup pobjedom nad Barcelonom i ispao u osmini finala Kupa od Atletico Madrida.

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/13

Trener Carlo Ancelotti ove sezone priliku daje mlađim igračima na sredini terena u skladu s klupskom politikom pomlađivanja momčadi.

Modrić je ove sezone sudjelovao u 36 utakmica, često ulazeći s klupe za pričuve.

Za Real Madrid je od ljeta 2012. odigrao 520 utakmica i osvojio 24 trofeja.

Komentara 3

Avatar Art of Noise
Art of Noise
23:01 15.03.2024.

Koji Dinamo? Što vi sanjate? Pa neće s konja na magarca. Čuda s vama.

KU
Kujttim
21:23 15.03.2024.

U Dinamo se neće vratiti, a neće ni produžiti ugovor s Realom. Kraj jedne velike karijere s naslovom prvaka Španjolske i s plasmanom Hrvatske četvrtfinale Europskog prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije