Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMALO TRAGEDIJA

VIDEO Filip Zubčić postao je zvijezda interneta zbog incidenta u kojem je žestoko psovao

Filip Zubčić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.02.2020.
u 09:49

– Opsovao sam i čulo se sve u prijenosu, ali nisam si mogao pomoći u tom trenutku. Išao sam oko 80 kilometara na sat, mogli smo obojica slomiti po nekoliko kostiju – rekao je Zubčić

Hrvatski skijaš Filip Zubčić napravio je podvig i ostvario svoju prvu pobjedu u Svjetskom kupu osvojivši prvo mjesto u veleslalomu u Yuzawa Naebi u Japanu. To je Hrvatskoj prva pobjeda nakon sedam godina čekanja i slavlja Ivice Kostelića 2013. u Kranjskoj Gori.

Zubčić je ove sezone vrlo dobar, a zahvaljujući današnjoj pobjedi se u poretku skijaša u veleslalomu popeo do trećeg mjesta koje dijeli s Francuzom Alexisom Pintauraultom i obojica imaju 288 bodova. Prvi je Slovenac Žan Kranjec s 344 bodova, a drugi Norvežanin Henrik Kristoffersen s 334 boda. U ukupnom poretku Zubčić je na 17. mjestu s 379 bodova, dok je prvi Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde s 1022 boda. 

Naš je skijaš još jednom ove sezone bio u fokusu sportske javnosti. Bilo je to krajem prosinca u drugoj vožnji veleslaloma u talijanskoj Alta Badiji.

>> Pogledajte video, ali upozoravamo da se čuju jako ružne psovke!

Filip Zubčić je sa startnim brojem 22 bio deveti u prvoj vožnji i dobro je odvozio drugu. Međutim, na ulasku u cilj je stajao čovjek, točno po sredini. Hrvatski skijaš jedva ga je izbjegao, no vidjelo se da je bio ljutit nakon što je prošao kroz cilj jer je moglo doći do tragedije

– Jeb*** ti mater - moglo se pročitati s usana Filipa. 

– Ovako nešto nisam nikad vidio - rekao je HTV-ov sukomentator Slaviša Weiner.

A Filip je kasnije objasnio što se dogodilo.

– Saznao sam da je to bio čovjek koji provjerava je li sve u redu u cilju kad je stanka između nastupa skijaša. Njemu je Markus Waldner, direktor utrka u FIS-u, rekao da nakon idućeg skijaša ide taj njihov “start-stop” signal, a on nije dovoljno dobro slušao i samo je čuo start-stop – rekao je Zubčić i dodao:

Opsovao sam i čulo se sve u prijenosu, ali nisam si mogao pomoći u tom trenutku. Išao sam oko 80 kilometara na sat, mogli smo obojica slomiti po nekoliko kostiju.

Zubčić je nakon toga postao i zvijezda YouTubea jer su videi koji prikazuju taj incident poprilično gledani.

Fora mi je to čuti – rekao je Zubčić.

Ključne riječi

Komentara 3

BI
Biocentar
05:59 23.02.2020.

Normalna prirodna reakcija. I to vrlo blage prirode. Mogao je kao invalid zavrsiti a vi mastrubrate na dvije psovke. Jadni jalni gmizavci.

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:24 22.02.2020.

Filipe bit će još puno pobjeda u tvojoj karijeri. Jer žestoko treniraš, a u trkama ne kalkuliraš nego ideš na glavu. Samo takvi pobjeđuju!

SP
spremni0
10:42 22.02.2020.

krepil psuje Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije