Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO LICENCIRAN

VIDEO Fantastično priznanje! Dinamo u službenoj najavi nove igre koju će vidjeti milijuni ljudi

U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.09.2022.
u 16:46

Nakon najpopularnije svjetske igre FIFA 23, Dinamo je dogovorio suradnju i s Football Managerom koji službeno izlazi 8. studenog ove godine.

Nogometni klub Dinamo objavio je na svojim društvenim mrežama da je i službeno licenciran za novo izdanje popularne video igre Football Manager. 

Nakon najpopularnije svjetske igre FIFA 23, Dinamo je dogovorio suradnju i s Football Managerom koji službeno izlazi 8. studenog ove godine.

Velika je to stvar za promociju hrvatskog nogometa, a osobito i ova činjenica da je Dinamo našao svoje mjesto u službenom videu kao najavi igre koji će vidjeti milijuni diljem svijeta. 

Komentara 2

CR
Crafter
17:46 30.09.2022.

A Hajduk? 😱

ZA
zagi101
19:31 30.09.2022.

nema Hajduka jao kako budu to preživjeli na Poljudu 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije