Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi protivnik plavih

Trener Salzburga nije opterećen Dinamom: Ne razmišljam o njima, neću odmarati igrače prije LP-a

Champions League - Group E - Chelsea v FC Salzburg
David Klein/REUTERS
30.09.2022.
u 15:10

Dinamo 5. listopada gostuje u Austriji kod Salzubrga od 18.45 sati.

Trener austrijskog nogometnog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle (34) je poručio kako još ne razmišlja o Dinamu, već o idućem suparniku u nacionalnom prvenstvu LASK-u.

RB Salzburg i Dinamo u srijedu, 5. listopada očekuje međusobni ogled u 3. kolu skupine E Lige prvaka. Međutim, Salzburg prije toga u subotu igra derbi protiv LASKA.

Idući Dinamov suparnik vodi na ljestvici austrijskog prvenstva sa 22 boda, dok je LASK na drugom mjestu sa četiri boda manje.

- Razmišljamo samo o LASK-u. Nećemo štedjeti nijednog igrača protiv LASK-a - najavio je Jaissle.

- Jedino LASK ima mjesta u mojim mislima - dodao je mladi njemački stručnjak.

Salzburg je neporažen u Bundesligi već 31 domaću utakmicu, a posljednji domaći poraz doživio je prosincu 2020. od Wolfsbergera.

- Zadatak protiv LASK-a neće biti lak. Momčad Didija Kühbauera ove se godine jako dobro pojačala. Rukopis trenera je prepoznatljiv, moramo biti vrlo koncentrirani - naglasio je Jaissle čiji će odabranici u sljedećih šest tjedana do pauze za Svjetsko prvenstvo, imati ukupno 12 natjecateljskih utakmica u kalendaru.

Na ljestvici skupine E Lige prvaka trenutačno vodi Milan sa četiri boda, Dinamo je drugi s tri boda. RB Salzburg ima dva, a Chelsea jedan bod.

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 1

ST
stefj
15:41 30.09.2022.

Pa ima nešto u tome. Kako su igrali protiv Milana i Chelsea, Dinamo nema niti s njima što tražiti. Jedino se možemo nadati da će nas podcijeniti, pa možda ispadne kao s Chelseom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije