Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE HNL

Čačić reagirao na svoj izgled u videoigri i progovorio o minutaži Daniela Štefulja

Zagreb: Konferencija trenera Ante Čačića uoči utakmice sa Slaven Belupom
Sandra Simunovic/PIXSELL
30.09.2022.
u 12:57

- Haha, pa vidio sam to, ta slika stvarno nema nikakve veze sa mnom, onoj drugoj sam puno sličniji - kroz smijeh je rekao Čačić.

Nakon reprezentativne pauze u kojoj je imao priliku fokusirati se i na neke druge igrače te u kojoj je upisano uspješno gostovanje u 1/16 finala Kupa u Jarmini kod Borinaca (4:0), strateg Dinama Ante Čačić najavio je susret protiv momčadi Slaven Belupa koja je vrlo dobro ušla sezonu te je trenutno trećeplasirana momčad lige sa 17 bodova. Susret je na rasporedu u subotu od 19 i 30 (MaxSport 1).

- Prvo želim čestitati našoj A i U-21 reprezentaciji, te njihovim stožerima koji su u ovoj stanci napravili velike rezultate. Mi sezonu nastavljamo protiv Slaven Belupa koji je prošle sezone u 1. kolu napravio veliko iznenađenje u Maksimiru, oni svakome mogu napraviti probleme. Sve je jasno, mi se i dalje želimo fokusirati na domaće natjecanje, želimo napraviti sve da i ovu utakmicu apsolviramo na najbolji način - započeo je Čačić koji je ovog četvrtka proslavio svoj 69. rođendan.

30.09.2022., Zagreb- Konferencija za medije trenera GNK Dinamo Ante Cacica povodom nadolazece utakmice sa Slaven Belupom. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL/RTL

- Želimo osvojiti sva tri boda, na taj način zadržati dobru atmosferu koja nas prati od početka sezone. I onda pobjedom dočekati novu utakmicu koja je na rasporedu već u srijedu. Stanje momčadi je uredno, a poslije treninga ćemo vidjeti s kojom ćemo momčadi otvoriti dvoboj. Sigurno neće biti Luke Menala, vidjet ćemo i kakvo je stanje sa Sadeghom Moharramijem koji se tek jučer vratio s reprezentativnog okupljanja - opisao je trener Dinama stanje u momčadi.

Iako je u periodima na klupi Dinama u ovom mandatu imao nesreća s ozljedama, Čačića je u ovoj fazi sezone malo i pomazila sreća što se zdravstvenog stanja u kadru tiče.

- Vidjet ćemo i koliko ćemo koristiti Arijana Ademija koji je po drugi put postao otac, ali u svakom slučaju bez našeg kapetana ne želimo ići u sve izazove koji su pred nama. Da, vjerujem da će i Ademi sutra biti u konkurenciji za utakmicu. Stvarno imamo dobro zdravstveno stanje u svlačionici, odlično smo odradili prvih 20-ak utakmica u sezoni, koristili puno igrača tako i proširili naš roster. 

18.09.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport HNL, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Trener GNK Dinamo Ante Cacic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kao što je već i spomenuto, Čačić je u ovom recentnom periodu imao priliku vidjeti kako su se u Dinamovom dresu snašli neki nogometaši iz drugog plana. Posebno se to može reći za lijevog beka Daniela Štefulja koji je odradio cijelu utakmicu u Jarmini, a uoči tih 90 minuta je u cijeloj sezoni upisao tek 14 minuta na terenu.

- Svaka utakmica nam daje neku informaciju, tako je i ova u Jarmini. Veseli me što je Daniel odigrao tako dobro, to potvrđuje našu tezu da svi koji su dio naše svlačionice i zaslužuju biti dio Dinama. Opet, na nekim smo pozicijama jako dobro pokriveni, nisu svi do sada mogli imati istu minutažu, ali kroz rotacije svi će imati priliku pokazati u kakvom su stanju. Daniel je svoju minutažu sada iskoristio, pokazao kako se na njega može računati.

Čini se da u Dinamu u ovim trenucima sve ide po planu, iako ih u nadolazećem periodu čeka paklen raspored. U idućih 25 dana Dinamo će igrati šest utakmica, od čega tri u HNL-u (Slaven, Varaždin, Hajduk) te tri u Ligi prvaka (Salzburg 2x, Milan). Bilo bi tih utakmica i sedam u 25 dana da plavi nisu iskoristili pravo odgode protiv Istre 1961 idućeg vikenda. Međutim, šef struke se ne brine.

- Na treninzima smo imali 14 igrača, s njima samo odradili sve što smo željeli, sve smo zaokružili dobrom utakmicom u Jarmini. Atmosfera je bila dobra, svi su u dobrom tonusu, spremni smo za nastavak sezone.

Kao zabavan dodatak u najavi susreta, Ante Čačić je i reagirao na svoj izgled u planetarno popularnoj nogometnoj igri Fifa 23.

Foto: EA SPORTS

Malo je reći da su promašili izgled hrvatskog stratega, dok su se iz one druge kultne igre, PES (sada eFootball), malo bolje potrudili oko njegovog izgleda.

- Haha, pa vidio sam to, ta slika stvarno nema nikakve veze sa mnom, onoj drugoj sam puno sličniji - kroz smijeh je rekao Čačić.

Komentara 1

ZO
zoranos
13:24 30.09.2022.

Nemam igrice, kak izgleda Karoglan u njima? Jesu bar njega pogodili - ili Valdasa ako je igrica napravljena prije smjene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije