Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacija

VIDEO Dresom Torcide odlučio provocirati Bad Blue Boyse

Dalmatinski portal
12.03.2023.
u 22:45

Uslijedio je prekid od pet minuta, domaći navijači su ubacivali razne predmete na parket, a momčad Torcide je dvoranu i grad Zagreb napustila u pratnji policije.

Futsal Dinamo je svladao MNK Torcidu sa 3:0 u utakmici 1. HMNL. Domaćini su imali veliku podršku Bad Blue Boysa te su agresivnom igrom došli do pobjede. 

Utakmica je bila na rubu incidenta zbog stalnog vrijeđanja domaće publike, a u jednom trenutku je Mario Grubić Kula udaljen s klupe nakon što je visoko prema BBB-ima podigao dres Torcide, prenosi Dalmatinski portal.

Uslijedio je prekid od pet minuta, domaći navijači su ubacivali razne predmete na parket, a momčad Torcide je dvoranu i grad Zagreb napustila u pratnji policije.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

>> Anketa: Mislite li da je ovo kraj Mamića te kako će se situacija dalje razvijati u Dinamu?

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
15:00 13.03.2023.

Nemam nista protiv ove provokacije ako to isto ponovi navijac dinama na poljudu i prezivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije