Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVA INSTITUCIJA

Barišić je radio za moćnu beogradsku tvrtku, a '91. naglo napustio Dinamo. Suprotstavio se Tuđmanu

12.03.2023.
u 07:55

Premijerni naslov prvaka u njegovom mandatu Dinamo je osvojio tek po dolasku Ćire Blaževića. Prvom hrvatskom predsjedniku rekao je 'ne' kada je predložio promjenu imena, a Dariju Šimiću, uz kojeg danas stoji, ne tako davno uskratio članstvo u klubu...

Komentara 41

BR
Brandfackel2
08:18 12.03.2023.

Sad se Barišić spandžao s još "boljima" od Mamića.. Sad se zahuktava gradnja stadiona, Možemo i Radnička fronta već imaju lopate u ruci... Prodaja igrača je također na nivou... Najboljeg igrača dali fenjerašu za siću, kapetana još jeftinije u azijskuu guduru, a najboljeg golmana nisu ni uspjeli prodati... Idućih godinu-dvije stići će i rezultati drugarskoga rada... Ako ne i ranije..

CA
cavecanem
08:47 12.03.2023.

Uzeli mu putovnicu pa se zaposlio u Genexu. Bas se pitam …

DU
Deleted user
09:33 12.03.2023.

Hrvatska je još uvijek puna u.d.b.a.š.a na položajima. Mi još nemamo svooju državu, oni su je imali i imaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije