Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova scena
Povratak na članak

VIDEO Đoković opet pobjesnio na Ivaniševića: 'Treći put te pitam. Kaži!' Dobio je odgovor od Hrvata

Već smo prije vidjeli kako Srbin urla na Ivaniševića, dogodilo se to i u finalu protiv Australian Opena

Komentari 10

SE
Senior2
12:30 30.01.2023.

Samo oni koji se nisu bavili vrhunskim sportom ne mogu razumjeti ovakvu komunikaciju. Bio sam suvozač u auto reliju, te godine držvnom prvaku. Prije svakog relija rekso bi kompletnoj ekipi: Sve što vam kažem za vrijeme relija odmah po završetku zaboraviuite. Vidjeli ste poslije meča zagrljaj Đokovića i Ivaniševića. To govori o stvarnom odnosu njih dvpjice.

VL
CR
crocro
15:32 30.01.2023.

Da Goran nije ovisan o novcu Đokovića, ne bi bio trener Đokovića. Zato mora sve trpiti i istrpiti a mi se uzaludno pitamo: "Što mu to treba"? Eto, to mu treba. Novac.

VL
PO
poluprovokator
11:47 30.01.2023.

Jel mu trener ili teta čuvalica?

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:01 31.01.2023.

Nije on vikao, već hrvatski mediji naslovom podgaruju lokalne sitne duše uvjeravajući ih da se Srbin iživljava nad Hrvatom.

VL
DL
Dvanaest__legija
11:51 30.01.2023.

Genetski modificirani vakseri kipe od bijesa zato što je Đoković pobijedio!

VL
GR
grodar
12:12 30.01.2023.

koja faca taj zec

VL
ZG
zvonimir.glasnovic.7
21:28 30.01.2023.

to je neko navodezivanje na neke taktičke dogovore u pripremi meča, gdje mu Novak (u afektu) ukazuje da se situacija u poenu nije rasplela prema očekivanjima, odnosno protivnik je nadigrao taktički pripremljeni poen. događa se. tenis je i statistika, ne moraš dobiti svaki poen, bitno da dobiješ većinu i da taktika statistički gledano funkcionira. s time da se dogodi da protivnik, štono ameri kažu, dobije 'momentum' i 'sve ga ide'. ali to može trajati neko vrijeme, ne traje čitav meč. interesantno je da Novak unutar sebe nije miran tenisač i proživljava različita mentalna stanja, ali unatoč tome je u stanju skoro u pravilu podići svoju igru na najviši nivo, kad to zatreba

VL
MI
Mikis
14:34 30.01.2023.

to je sve dogovor da se malo i promovira goranova sportska marka sergio taccini haha nema te talijanske sportske marke vec godinama na tenisu od strane tenisaca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.