Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEŠTO NIJE U REDU

VIDEO Đoković je izgledao jezivo! Navijači zaprepašteni stanjem srpskog asa tijekom zadnjeg meča

Đoković Ženeva
Foto: Screenshot X
1/3
25.05.2024.
u 11:52

"Ne želim Macháču nešto oduzimati, zaslužio je pobjedu, ali ne znam što da mislim o ovoj igri. Volio bih to zaboraviti", rekao je Đoković nakon poraza u Ženevi

Srpski tenisač Novak Đoković završio je svoj nastup na ATP turniru u Ženevi porazom od Tomaša Machača. Čeh je uzeo prvi set s 6:4, no Đoković se u drugome uspio vratiti i sa 6:0 za svega 27 minuta uzeti drugi set. Međutim, češki tenisač je u posljednjem setu bolje igrao i slavio sa 6:1.

Turnir u Ženevi bio je posljednji prije početka Roland Garrosa. Tamo će Đoković svoj nastup započeti u meču s domaćim predstavnikom, Francuzom Pierre Hugues Herbertom.

VIDEO Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

"Nisam imao dobru večer, bilo je jako teško. Imao sam nevjerojatnu mučninu tijekom prvog dijela meča. Ne želim Macháču nešto oduzimati, zaslužio je pobjedu, ali ne znam što da mislim o ovoj igri. Volio bih to zaboraviti", rekao je Đoković nakon poraza u Ženevi. Ipak, navijače je više o poraza zabrinula snimka s pauze tijekom meča.

Snimka prikazuje Đokovića kako sjedi i pije vodu, ali jasno se vidi kako mu ruka drhti. Zbog prizora s meča zbrinuli su se i srpski mediji. Kurir je tako u naslovu napisao: "Mučne scene! Što se dogodilo Đkoviću?" Alo.rs pak piše: "Što se događa s Novakom? Đokoviću drhti ruka, jedva drži bocu."

GALERIJA Đoković slavio u finalu Roland Garrosa i postavio novi rekord

Đoković Ženeva
1/49

Komentara 5

Avatar istovari
istovari
13:47 25.05.2024.

Još uvijek izgleda bolje od mene....😟

Avatar CUBE
CUBE
18:06 25.05.2024.

Sasvim mi svejedno u kakvom je stanju sportaš nama susjedne donedavno neprijateljske zemlje. Mnogima će ruka drhtat svaki puta iznova kad budu na kalendaru vidjeli podsjetnik na genocid u Srebrenici

MO
moroder12
14:22 25.05.2024.

navodno kronični Covid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije