Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA REAKCIJA

VIDEO Bizaran promašaj igrača Zrinjskog: Pravo je čudo da nisu pobijedili Aston Villu

Europa Conference League - Group E - Aston Villa v Zrinjski Mostar
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
15.12.2023.
u 10:16

Vratar engleske momčadi, Filip Marschall namjeravao je izbiti loptu, ali slučajno je pogodio suigrača. Ona se odbila do Hrvanovića koji je sam išao na prazan gol

Zrinjski je ove sezone izborio povijesni, prvi nastup kluba iz Bosne i Hercegovine na jednom od europskih natjecanja. Borbenost su pokazali u skupini, ali sa šestim kolom za njih je natjecanje završeno.

Svoj su prvi europski nastup započeli šokantnim preokretom protiv AZ Alkmaara u prvome kolu, no u skupini protiv varšavske Legije i engleskog velikana Aston Ville, bilo je doista teško očekivati da će se takve scene ponavljati. Ipak, usprkos četiri poraza, uspjeli su završiti natjecanje lijepim remijem protiv jedne od najjačih engleskih momčadi (1:1).

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Europa Conference League - Group E - Aston Villa v Zrinjski Mostar
1/21

Štoviše, uz malo više sreće, mogli su osvojiti i sva tri boda. Čak sat vremena nije bilo golova, a zatim je u 61. minuti Nicolo Zaniolo zabio za vodstvo Aston Ville. Velika prilika domaćih i nevjerojatan promašaj Aldina Hrvanovića dogodili su se u nakon izjednačenja u 87. minuti golom Matije Malekinušića. 

VEZANI ČLANCI:

Vratar engleske momčadi, Filip Marschall namjeravao je izbiti loptu, ali slučajno je pogodio suigrača. Ona se odbila do Hrvanovića koji je sam išao na prazan gol. Ipak, lopta je neobično visoko odskočila, a bosanskohercegovački igrač nije je uspio primiti i pucati nogom, već je odlučio igrati glavom, a lopta je završila preko gola.

Snimku promašaja možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Navijači Hajduka dobili tužbu protiv Zdravka Mamića, mora im platiti odštetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije