Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki povratak Jugova vratara

Vićan: To mi je jedna od najdražih utakmica

'18.05.2011., gradski bazen, Dubrovnik - Vaterpolo - PH, finale, 3. utakmica, Jug CO - Primorje EB. Nakon dugo vremena na golu Juga bio je Frano Vican.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
19.05.2011.
u 19:59

- Liječnici su mi postavili pogrešnu dijagnozu ozljede, zato je moj oporavak trajao dulje od predviđenog, objašnjava Vićan

– Razgovarao sam prije utakmice s trenerom Fatovićem o svome mogućem nastupu protiv Primorja. No, u cijeloj su priči glavna bila događanja u bazenu. Olako smo na početku utakmice primili nekoliko pogodaka, za što je najmanje kriv moj mlađi kolega Nižić. Ušao sam tijekom druge četvrtine u igru i ispalo je odlično, drago mi je što sam obranama pomogao momčadi da pobijedimo (11:8) – skromno je nakon velikog povratka rekao vratar Juga Frano Vićan kojeg zbog ozljede u bazenima nije bilo čak šest mjeseci.

– Sve bi to vjerojatno kraće trajalo da mi liječnici nisu postavili krivu dijagnozu. Na početku su mislili da se radi o ozljedi ramena, a ispostavilo se da je u pitanju ozljeda tetive bicepsa lijeve ruke. Oporavak je mogao biti i dvostruko kraći – pojašnjava Frano i nastavlja:

– Što sam radio svih ovih mjeseci dok nisam igrao? Pa, uglavnom sam išao na terapiju i provodio više vremena s obitelji, što je jedino dobro u svemu tome.

Vićanov su povratak u bazen dubrovački navijači popratili ovacijama.

– Iskreno, nisam ni obraćao pažnju na tribine, bio sam maksimalno usredotočen na igru. U svakom slučaju, to mi je jedna od najdražih utakmica, s obzirom na važnost mojih obrana, kao i zbog toga što se radilo o prvom nastupu nakon velike stanke. No, sigurno mi neće biti najdraža ako u doigravanju ne obavimo posao do kraja s Primorjem i osvojimo naslov prvaka – svjestan je Frano koji i sljedeće sezone namjerava igrati u Jugu.

– Ugovor mi traje još godinu dana i bilo kakva druga mogućnost zasad ne dolazi u obzir.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
plakir
22:29 19.05.2011.

Nažalost utakmica je bila previše kečerska.Ja sam vidio da su u tome prednjačili Riječani(Franko vić i Paškvalin),za razliku od Roje.Tužno je bilo vidjeti povrijeđenog Krapića i pogotovo bešćutnost sudaca i delegata(Gojkov a i Bebića)koji nijesu našli za shodno prekinuti da se ukaže pomoć ČOVJEKU i da momčad u prekidu(a bilo ih je)zamijeni igrača.Svaka čast dr Margaritoniju i Kontiću(i neka mi oproste ako koga nijesam vidio)koji su mu pomogli.Hoće li itko pozvati na odgovornost te službene osobe i kaznit ih neko vrijem!?! Vičanu i Jugu čestitke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije