Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki povratak Jugova vratara
Povratak na članak

Vićan: To mi je jedna od najdražih utakmica

- Liječnici su mi postavili pogrešnu dijagnozu ozljede, zato je moj oporavak trajao dulje od predviđenog, objašnjava Vićan

Komentari 1

PL
plakir
22:29 19.05.2011.

Nažalost utakmica je bila previše kečerska.Ja sam vidio da su u tome prednjačili Riječani(Franko vić i Paškvalin),za razliku od Roje.Tužno je bilo vidjeti povrijeđenog Krapića i pogotovo bešćutnost sudaca i delegata(Gojkov a i Bebića)koji nijesu našli za shodno prekinuti da se ukaže pomoć ČOVJEKU i da momčad u prekidu(a bilo ih je)zamijeni igrača.Svaka čast dr Margaritoniju i Kontiću(i neka mi oproste ako koga nijesam vidio)koji su mu pomogli.Hoće li itko pozvati na odgovornost te službene osobe i kaznit ih neko vrijem!?! Vičanu i Jugu čestitke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.