Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA

Veteranski finale: Promotionplay bez Marića, Franje, Hertla...

kutija šibica
Foto: sportnews.hr
30.12.2016.
u 16:30

U finalu veteranske Kutije šibica gledat ćemo, kao i lani, utakmicu između Promotionplaya i IPA Zagreb. Lani je završilo 1:0 za Promotionplay. U odnosu na lani kod Promotionplaya nema Šimića, Badovinca, Močiboba i Rizvana, a kod IPA Zagreb nedostaju Firi, Odorjan, Šajfar, Pavišić i Klanjac.

– Nažalost, bit ćemo danas oslabljeni za još trojicu igrača. Zbog privatnih obaveza neće biti Franje i Marića, a Hertl je operirao Ahilovu tetivu. No, bez obzira na te nedostatke, mislim da možemo obraniti naslov – rekao je Jurica Bendelja, fizioterapeut Promotionplaya.

Jurica danas lovi svoju petu Kutiju šibica.

– Osvojio sam dvije seniorske i dvije veteranske. I to s dvije momčadi – Promotionplay i Rident. Riječani su me angažirali u godinama kada Promotionplay nije imao momčad na Kutiji. Da ne bi bilo zabune. Prvi put sam angažiran na Kutiji šibica 2012. godine kada me zvao Antonio Franja, moj veliki prijatelj. Naime, mi smo zajedno odrasli u kvartu – istaknuo je Jurica.

U ove četiri godine što najviše pamtite s turnira Kutije šibica?

– Najviše će mi ostati u sjećanju druženje s igračima. U obje momčadi, seniorskoj i veteranskoj, Kutija šibica je prije svega dobra zabava i druženje. Meni je neobično drago što su me dečki primili kao da se znamo dvadeset godina – zaključio je Bendelja.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:55 30.12.2016.

Šenjug majstore Nk Trnje ajmooooooooo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije