Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZ KVALITETE

Veliko priznanje za Ivanu Brkljačić i Hanžekovićev memorijal

ivana brkljačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
29.10.2018.
u 15:52

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.

Direktorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić izabrana je u Izvršni odbor Euromeetingsa, organizacije koja zastupa 40 atletskih mitinga u Europi, uključujući i sve europske mitinge Dijamantne lige.

Ovo je još jedno priznanje Hanžekovićevom memorijalu koji je već niz godina među najboljim svjetskim atletskim mitinzima. Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga, što je rang odmah iza Dijamantne lige, a Ivana Brkljačić je na čelu zagrebačkog mitinga već 10 godina.

- Zahvaljujući Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću, Memorijal Borisa Hanžekovića je pozicioniran u samom vrhu liste svjetskih mitinga. Radujem se da je i na ovaj način miting dobio priznanje za svoju kvalitetu i nadam se da će Hanžekovićev memorijal i dalje rasti - rekla je Ivana Brkljačić.

Uz Ivanu Brkljačić u novom Izvršnom odboru su još i novi predsjednik Alfons Juck (Ostrava), Cedric Van Branteghem (Bruxelles), Jari Salonen (Turku), Jacky Delapierre (Lausanne), Johan Engberg (Karlstad), Hans Klosterman (Hengelo), Marc Corstjens (Heusden/Liege), Marc Osenberg (Düsseldorf) i Spencer Barden (London/Birmingham).

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.

>> Pogledajte i kako je Bolt spustio Pogbi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:10 29.10.2018.

Radnici koji su nosili svaku ogradu, postavili svaki plakat, nosili svaku atletsku spravu na Hanzeku... dalje ni da ne nabrajam... nisu dobili placu vec skoro dva mjeseca nisu dobili placu za CRNČENJE po cijele dane. Sluzbenici su prestali odgovarati na poruke. Mozete to dodati u clanak o organizaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije