Naslovnica Sport Ostali sportovi

Veliko priznanje za Ivanu Brkljačić i Hanžekovićev memorijal

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.
29. listopada 2018. u 15:52 1 komentara 476 prikaza
ivana brkljačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Direktorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić izabrana je u Izvršni odbor Euromeetingsa, organizacije koja zastupa 40 atletskih mitinga u Europi, uključujući i sve europske mitinge Dijamantne lige.

Kevin Mayer Svečanost u Lauseanni Kevin Mayer i Dina Asher-Smith najbolji atletičari Europe

Ovo je još jedno priznanje Hanžekovićevom memorijalu koji je već niz godina među najboljim svjetskim atletskim mitinzima. Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga, što je rang odmah iza Dijamantne lige, a Ivana Brkljačić je na čelu zagrebačkog mitinga već 10 godina.

- Zahvaljujući Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću, Memorijal Borisa Hanžekovića je pozicioniran u samom vrhu liste svjetskih mitinga. Radujem se da je i na ovaj način miting dobio priznanje za svoju kvalitetu i nadam se da će Hanžekovićev memorijal i dalje rasti - rekla je Ivana Brkljačić.

Sandra Perković na Hanžeku Atletika Hrvatska atletika u Varaždinu 2019. traži put u elitno društvo

Uz Ivanu Brkljačić u novom Izvršnom odboru su još i novi predsjednik Alfons Juck (Ostrava), Cedric Van Branteghem (Bruxelles), Jari Salonen (Turku), Jacky Delapierre (Lausanne), Johan Engberg (Karlstad), Hans Klosterman (Hengelo), Marc Corstjens (Heusden/Liege), Marc Osenberg (Düsseldorf) i Spencer Barden (London/Birmingham).

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.

>> Pogledajte i kako je Bolt spustio Pogbi

[video: 27544 / ]
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Radnici koji su nosili svaku ogradu, postavili svaki plakat, nosili svaku atletsku spravu na Hanzeku... dalje ni da ne nabrajam... nisu dobili placu vec skoro dva mjeseca nisu dobili placu za CRNČENJE po cijele dane. Sluzbenici su prestali odgovarati na ... prikaži još! poruke. Mozete to dodati u clanak o organizaciji