Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD POVEĆALOM

Veliki tjedan hrvatskog nogometa: Ovo su akteri koji bi mogli utjecati i na cijelu sezonu

Rijeka i Dinamo sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
Nel Pavletic/PIXSELL
20.02.2024.
u 12:43

Uvijek s pozornošću pratimo delegiranja sudaca za važne utakmice na domaćem, ali i na međunarodnom nivou

Najprije Dinamo - Betis, a onda i Dinamo - Rijeka. To je sukus nogometnog tjedna u kojem bi se sudbina, prije svega aktualnog nogometnog prvaka, mogla prelomiti. Hoće li to biti na pozitivnu ili pak na negativnu stranu, tek treba vidjeti. To će pokazati samo teren. No, kako bilo, uoči tih utakmica poznato je tko će na njima dijeliti pravdu. "Ljudi u crnom", kako kolokvijalno nazivamo nogometne suce, mogli bi također u bitnome utjecati na ishod tih utakmica.

No dakle, uzvrat Dinama i Betisa u šesnaestini finala Konferencijske lige, ovoga četvrtka od 18.45 sati sudit će švicarski sudac Urs Schnyder. Pomagat će mu sunarodnjaci Marco ZürcherBenjamin Zürcher i Sven Wolfensberge. U VAR sobi također će sjediti švicarski tandem - Fedayi San i Lukas Fähndrich.

 

Schnyder je nedavno sudio hrvatskoj reprezentaciji. Bilo je to u studenom, kada su vatreni kod Latvije u Rigi pobijedili s 2:0. Nikakvih prigovora na suđenje tada nismo imali. 

Nakon što se završi europski tjedan, kreće uzbudljiv HNL-vikend. Veliki derbi Dinama i Rijeke igra se također na Maksimiru, ove nedjelje od 15 sati. Sudit će ga Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Goran Pataki i Marjan Tomas, a u VAR sobi sjedit će Igor Pajač i Ivan Mihalj.

Hajduk u subotu od 15 sati gostuje u Varaždinu, a tu će utakmicu suditi Fran Jović iz Zagreba. Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Dejan Vuković, a eventualne sporne detalje u VAR sobi će pregledavati Ante Čuljak i Anto Marić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije