Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVA IZAZVALA REAKCIJE

VIDEO Pogledajte kako se Dinamo ruga sucima i VAR-u

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
19.02.2024.
u 20:28

Na monitoru umjesto situacija prikazuje se kako suci igraju Solitaire, dok u pozadini svira glazba iz crtanog filma "A je to"... Video koji je objavio Dinamo izazvao je puno pozornosti.

Navijač Dinama mora imati zdravo srce, u suprotnom liječnici bi takvima morali zabraniti gledanje utakmica plavih. Opet je bila drama u Maksimiru koja je završila za te srčane bolesnike ipak dobro, Dinamo je pobijedio Varaždin s 1:0, ali ispalo je dobro prije svega zahvaljujući sjajnim obranama Ivana Nevistića u završnici susreta.

U završnici utakmice dogodila se drama, lopta je pogodila Bernauera u ruku pred vratima plavih, sudac Terzić je sam išao pogledati i dosudio jedanaesterac za Varaždin.

@gnk.dinamo_zagreb

 

♬ original sound - GNK Dinamo

Pucao je Marko Dabro, no udarac pojačanja Varaždina vratar Nevistić u 81. minuti izvadio je iz samog kuta i spasio Dinamo. A spasio ga je i posljednjoj minuti nadoknade vremena kad je sam pred njim bio Poldrugač, no Nevistić je čudesno reagirao.

A Dinamo se sada na društvenim mrežama žestoko narugao suđenju.  U kratkom videu prikazane su dvije sporne situacije. Prva je Bernauerova, a druga je situacija u kojoj igrač Varaždina starta na Dinamovog debitanta Ronaela Pierrea-Gabriela u svom kaznenom prostoru. U prvoj situaciji sudac je svirao penal Varaždin, dok u drugoj nije. Dinamo je zatim montirao spomenute dvije situacije te između njih ismijavao suce u VAR sobi.

Na monitoru umjesto situacija prikazuje se kako suci igraju Solitaire, dok u pozadini svira glazba iz crtanog filma "A je to". Video je izazvao puno pozornosti.

 
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar barba_arba
barba_arba
07:54 20.02.2024.

Kako se , naravno po uputama iz Međugorja, pravi pritisak na HNS, da budu još podobniji

AM
Amen
00:10 20.02.2024.

Istina boli fašiste.Gledajte zlikovci video.

DE
Dex
00:22 20.02.2024.

da je Hajduk u pitanju ova dvojica varaždinaca bidobili izravne crvene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije