Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN TRANSFER

Velik udarac za Jakirovića: Livaković bi već u srijedu trebao biti u Istanbulu

Dinamo izgubio na Maksmiru: Hajduk pobjedom otvorio novu sezonu HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
22.08.2023.
u 12:20

Prvi ispit za Sergeja Jakirovića bit će praška Sparta protiv koje igra u play-off fazi Europa lige. Utakmicu će morati igrati bez Josipa Šutala koji je otišao u Ajax, a izgledno i bez kapetana momčadi Dominka Livakovića

Nakon što je za 21 milijun eura odštete Josip Šutalo otišao u Ajax i smijenjen je dosadašnji trener Igor Bišćan, Dinamo će pretrpjeti još jedan udarac. Naime, uoči utakmice u play-offu Europa lige koju plavi igraju ovoga četvrtka protiv Sparte, vratar i kapetan momčadi, Dominik Livaković, trebao bi otići u istanbulski Fenerbahče.

Najizglednije je da tamo otputovati već u srijedu kako bi obavio liječnički pregled. Najizglednije je da će potom uslijediti i potpisivanje ugovora. Kako smo ranije navodili, turski bi klub trebao za njega isplatiti devet milijuna eura odštete i milijun eura u bonusima, čime bi ispunio zahtjev od deset milijuna koji stoji u Livakovićevoj otkupnoj klauzuli.

GALERIJA Dinamo poražen od AEK-a u trećem pretkolu Lige prvaka

Dinamo izgubio na Maksmiru: Hajduk pobjedom otvorio novu sezonu HNL-a
1/14

Podsjetimo, velik šok u hrvatskom nogometu dogodio se nakon poraza Dinama od AEK-a u trećemu pretkolu Lige prvaka. Dotadašnji trener plavih, Igor Bišćan, maknut je s klupe. Nakon nepunih sat vremena novi trener je postao Sergej Jakirović. Takav brzi dogovor iznenadio je Rijeku koja u četvrtak igra protiv Lillea u play-offu Konferencijske lige.

VEZANI ČLANCI:

Reagirao je i predsjednik Rijeke Damir Mišković. "Jakirović me nazvao u 15 minuta nakon sto je objavljeno da je trener Dinama, kada je priopćenje već bilo na njihovim stranicama. Rekao je da je Dinamo velika prilika, naravno da jest, razumijem to, i to je normalno, ali način je nenormalan", kazao je Mišković.

VIDEO Jakirović: 'Sve se odigralo munjevito. U 14 sati sam se kupao, u 15 bio na Maksimiru'

Komentara 12

EJ
ejStef
12:45 22.08.2023.

U dosadašnjim utakmicama Livaković je uredno spašavao Dinamo. Ovo je stvarno veliki problem, pitanje u kakvoj je stanju Nevistić, dok Zagorac sigurno nije niti blizu ta razina... Bez Livakovića to je gol više u mreži Dinama u Europi po utakmici, a sigurno nije niti puno bolja situacija u HNL-u... Još ako ode Petković, to je ekipa za sredinu HNL-a, bez šanse za osvajanje prvenstva. Neće tu Jakirović puno pomoći, nije od trener koji radi čuda... Ova uprava stvarno se potrudila devastirati klub. Ovo dovođenje Jakirovića je do sada jedini dobar potez, mada se to još treba vidjeti po igri i rezultatima. Nema pojačanja, a prodaju se ključni igrači. Niti jedno jedino pojačanje...

PA
partijaner
12:48 22.08.2023.

odlazak Livakovića jest hendikep, no tu je odlični Nevistić koji kad se malo razbrani ne bi trebao zaostajati za Livakovićem. Već problem je odlazak Šutala jer obrana je i do sada bila dosta šuplja, a sada tek slijedi propuh! što je s Boškom Šutalom? plaćen je 4 mil.eura, a uopće ne igra godinu dana!??!

DU
Deleted user
14:55 22.08.2023.

Hvala Livi za sve ! Volimo te!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije