Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKAN EUROPSKOG NOGOMETA

'Vatreni' ponovo oduševili regionalne medije: Hrvatska ne igra kvalifikacije, ona ih prolazi

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/48
19.11.2023.
u 12:30

"Hrvatska je rutinski i bez previše muke pobijedila nemoćnu Latviju" i "Vatreni na korak do Europskog prvenstva", navodi se u tekstovima regionalnih medija

Hrvatska nogometna reprezentacija je slavljem protiv Latvije (0:2) u utakmici kvalifikacija za Euro 2024. došla na korak do plasmana na još jedno veliko natjecanje. Ovime su vatreni došli na drugo mjesto s dva gola prednosti ispred trećeplasiranog Walesa. Momčad s Otoka svoje je nade potopila lošom igrom protiv Armenije (1:1).

U remiju je zabijala samo Armenija. Najprije su dali gol već u petoj minuti susreta, a potom postigli i autogol te tako sami sebi izjednačili krajem prvoga poluvremena. Velšani nisu uspjeli iskoristiti novu priliku u drugome poluvremenu tako da se mogu tek nadati malo vjerojatnoj pobjedi Armenaca na Maksimiru.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/48

Hrvatska se može nadati i prvome mjestu ukoliko Wales pobijedi Tursku, a njihov izbornik je najavio da će u utakmicu krenuti "punom snagom". Na razvoj cijele situacije i jučerašnju utakmicu osvrnuli su se i brojni regionalni mediji.

"Hrvatska ne igra kvalifikacije, ona ih prolazi i zato je velikan europskog nogometa. Hrvatski uspjeh nema mnogo veze sa srećom, Modrićem, Mamićem, Europskom unijom, Vatikanom, svjetskim zavjerama i iluminatima", stoji u tekstu Mozzart Sporta.

VEZANI ČLANCI:

"Hrvatska ima zicer za odlazak na Euro. Kockasti su iskoristili kiks Velšana i u laganom ritmu dobili Latviju. Sve što moraju napraviti je pobijediti Armence u posljednjem kolu kod kuće", navodi Kurir.

"Hrvati iskoristili poklon, Vatreni na korak do Europskog prvenstva", naslov je teksta na Sportalu, a portal Novosti piše: "Hrvatska sve drži u svojim rukama: Vatreni korak do plasmana na Europsko prvenstvo 2024".

"Hrvatska je rutinski i bez previše muke pobijedila nemoćnu Latviju pa joj sada za plasman na Europsko prvenstvo treba pobjeda protiv Armenije pred vlastitim navijačima, a možda i drugi rezultat bude dovoljan", stoji u tekstu bosanskohercegovačkog portala SportSport.ba.

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Komentara 14

OK
okolokere
13:11 19.11.2023.

U tekstu se kao "regionalni" mediji ne spominju ni talijanski, no austrijski, ni slovenski ni mađarski mediji. Istina je da je 29.11. blizu pa sve jugoviće na zadatku tjeraju obveze ali ipak..s "onima dole" dijelimo sve skupa nekih osamdesetak godina zajedničkog života a bome s ovim ostalima (Italija, Slovenija, Austrija i Mađarska) bar 5 puta više! Što to ovog no-vinara tjera na istok zna on sam najbolje a čitateljstvu ostaje da se pita zar jedna večera vrijedi više od 500 g. povijesti?

KU
Kuler
12:52 19.11.2023.

Niste donijeli reakcije regionalnih medija iz SLO i HUN, ali srecom niste zaboravili otadzbinske medije, koje mi u HR od 1991 vise ne smatramo regionalnim medijima.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:56 19.11.2023.

Ma izuzetno je bitno pratiti "regionalne" medije. Za ovu septičku, naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije