Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUCAK POZVAO 19 IGRAČA

Vaterpolska reprezentacija na pripremama u Korčuli

Ivica Tucak
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
10.08.2020.
u 08:11

"Ovaj prvi dio priprema odradit će mlađi igrači reprezentacije kojima će biti priključeni još neki sa šireg popisa. Uz njih, na Korčuli je i U-20 reprezentacija, pa je plan da ispratimo i te igrače i napravimo kvalitetne zajedničke treninge."

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u nedjelju se okupila u Korčuli, gdje će do 16. kolovoza odraditi svoj prvi dio priprema. Ključno okupljanje uslijediti će u Šibeniku, gdje se planira održavanje međunarodnog turnira najjačih europskih reprezentacija. 

"Ovaj prvi dio priprema odradit će mlađi igrači reprezentacije kojima će biti priključeni još neki sa šireg popisa. Uz njih, na Korčuli je i U-20 reprezentacija, pa je plan da ispratimo i te igrače i napravimo kvalitetne zajedničke treninge. Potom slijedi sedam dana odmora nakon kojih ulazimo u završni blok ljetnih priprema u Šibeniku. Tamo će se okupiti kompletna reprezentacija te ćemo odigrati međunarodni turnir na kojem do sada imamo potvrdu sudjelovanja reprezentacija Italije i Crne Gore. Vjerujem da nas očekuje jako kvalitetan turnir", rekao je izbornik Ivica Tucak.  

Hrvatski vaterpolski savez priopćio je kako je na pripreme u Korčulu izbornik pozvao 19 igrača, a to su: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Toni Popadić, Marin Šparada, Luka Lozina, Lovro Paparić, Andro Bušlje, Marko Macan, Rino Burić, Nikola Štrkalj, Hrvoje Benić, Luka Bukić, Ante Vukičević, Loren Fatović, Franko Lazić, Ante Visković, Zvonimir Butić, Andrija Bašić, Lovre Miloš.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije