Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKA LIGA

Vaterpolisti Juga u Beogradu pobijedili Jadran i zadržali prvu mjesto

Dubrovnik: LEN Liga prvaka, Jug - Pro Recco
Grgo Jelavic/PIXSELL
22.01.2022.
u 22:48

Gledajući obje skupine Jug Adriatic osiguranje je trenutačno vodeća momčad s 21 bodom iz osam utakmica.

Ove subote, na drugom turniru regionalne Jadranske lige, vaterpolisti Juga AO svladali su splitski Jadran, u Beogradu, sa 16-14 (0-2, 4-3, 7-4, 5-5).

Sjajnu je utakmicu za dubrovački sastav, u ovom devetom kolu, odigrao Loren Fatović koji je zabio pet golova iz pet udaraca, a dobro su ga pratili Kakaris i Argyropoulos sa po tri pogotka. U splitskoj momčadi prvi je strijelac bio Jerko Marinić Kragić sa šest golova.

U skupini koja se igra u Beogradu Mornar Brodospas je teško nastradao u ogledu protiv Partizana te je poražen 8-19 (0-4, 3-4, 2-5, 3-6).

U Budvi je šibenski Solaris igrao protiv domaćina turnira te je pobijedio 11-5 (2-2, 2-1, 5-2, 2-0).

Gledajući obje skupine Jug Adriatic osiguranje je trenutačno vodeća momčad s 21 bodom iz osam utakmica. Slijede Novi Beograd i Radnički sa po 18, s tim da Novi Beograd ima utakmicu manje. Splitski Jadran je četvrti sa 16 bodova (sedam utakmica).

Mladost ima osam bodova (iz osam utakmica), Solaris sedam (iz osam utakmica), a Mornar Brodospas tek jedan bod (u sedam ogleda).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije