Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Varaždinci su u ulozi favorita

'sport 04.09.2009 .varazdin.... miroslav aksentijevic ponovo trener ok varazdin  snimio: darko gorenak'
'gorenada'
17.10.2009.
u 13:47

Prihvaćamo ulogu favorita. Igramo pred domaćim navijačima i obveza nam je prikazati se u najboljem svjetlu – kaže Aksentijević.

Odbojkaši Vraždina, pobijedivši Mladost u Kaštelima, potvrdili su da imaju velike ambicije u prvenstvu. Sutra će se predstaviti domaćim navijačima jer ugošćuju, u 18 sati, momčad Daruvara.

– Pobjeda u 1. kolu dodatno nam je povećala samopouzdanje. Prvenstvo je tek na samom početku, igrači su ulovili ritam rada, ali osjeća se umor. Stoga smo tijekom tjedna osvježili momčad i spremni dočekujemo Daruvar – rekao je trener kluba Varaždin Miroslav Aksentijević.

Varaždinci su u utakmici protiv Daruvara ove sezone već upisali pobjedu.

– Sve to nas stavlja u ulogu favorita, ali s tim se moramo znati nositi. Igramo pred svojim navijačima i obveza nam je prikazati se u najboljem svjetlu – obećao je strateg Varaždinaca.

Momčad Centrometala danas gostuje u Osijeku kod momčadi Murse.

– Osječani su vrlo jaka momčad. No, ne odlazimo s bijelom zastavom i spremni smo za iznenađenje, bez obzira na to što imamo velikih problema zbog ozljeda igrača, još od početka priprema – kaže trener Centrometala Josip Treska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije