Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Varaždin i Šibenik kolo otvorili remijem s mnogo prilika i uzbuđenja

Varaždin: NK Varaždin i HNK Šibenik odigrali utakmicu 29. kole Prve HNL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
16.04.2021.
u 17:57

U konačnici, obje momčadi mogu biti zadovoljne kako su otvorile 29. kolo. Varaždin je sad osmi s 25 bodova, a Šibenik šesti s 28 bodova.

Varaždin i Šibenik remizirali su (1:1) u 29. kolu Prve HNL pa time napravili mali pomak na ljestvici, ali uz utakmicu više od ostalih.

Utakmica je bila podosta zanimljiva i dramatična, u kojoj je domaćinu potpuno pripalo prvo poluvrijeme, ali uspjeli su zabiti tek jedan gol, onaj Dinamovog Nevena Đuraseka u 11. minuti. Očito se na posudbi u Varaždinu dobro osjeća.

Mogao je zabiti još pokoji pogodak, ali jednostavno nije išlo. Bila je to situacija kao u boksu, kad treba samo nokautirati protivnika, ali potom se čuje kraj runde i promijeni se apsolutno sve.

Šibenik je krenuo bitno drugačije u drugih 45 minuta i nizao priliku za prilikom, a na kraju je zabio Deni Jurić s bijele točke.

U konačnici, obje momčadi mogu biti zadovoljne kako su otvorile 29. kolo. Varaždin je sad osmi s 25 bodova, a Šibenik šesti s 28 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Maatahrast1
23:19 16.04.2021.

Kakva pljačka! Pa ovo je sramota, šibenčani padaju ko pijani a VAR svaki pad pregledava i traži razlog za penal. Sramota!

DH
dalibor.hren
18:44 16.04.2021.

Znači, Varaždin mora ispasti!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije