Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao?

Vaha u utorak u Sarajevu pregovara o preuzimanju BiH!

Reuters (Ilustracija)
21.11.2014.
u 12:02

Nakon što je na SP-u napravio odličan rezultat s Alžirom, preuzeo je turski Trabzonspor. No, suradnja nije dugo trajala pa je već početkom studenog napustio Tursku i postao slobodan

Vahid Halilhodžić jedan je od glavnih kandidata za izbornika BiH reprezentacije. Predstavnici tamošnjeg saveza kontaktirali su bivšeg trenera Dinama i istaknuli interes, a čeka se hoće li se uspjeti dogovoriti.

Navijači u BiH podržavaju ideju da Halilhodžić preuzme 'zmajeve', a pregovori bi se trebali održati u utorak u Sarajevu, piše Dnevni Avaz.

- Trenutačno sam na relaciji more - Mostar. Idućeg tjedna sam možda u Sarajevu, kratko je za Avaz poručio Vaha.

Iskusni strateg je bez angažmana i vrlo lako je moguće da preuzme BiH. Nakon što je na SP-u napravio odličan rezultat s Alžirom, preuzeo je turski Trabzonspor. No, suradnja nije dugo trajala pa je već početkom studenog napustio Tursku i postao slobodan...

Komentara 4

VI
virkom
16:33 21.11.2014.

To Vahaaaaaa!!!!!

DU
Deleted user
13:56 21.11.2014.

jebiga Zuti nist od cevapa............

Avatar Bakunin
Bakunin
15:01 21.11.2014.

Ma koja BiH ...Vaha preuzima Slovence..a Katanec odlazi u Madrid Ancelottiu za butlera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije