Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretnik se onesvijestio

UZNEMIRUJUĆE: Nokautirao je novinara nakon što je zatečen kako krši mjere

Süleyman Satmiş
Screenshot
03.12.2020.
u 14:26

Inan se od siline udarca onesvijestio te je hitno prebačen u bolnicu

Süleyman Satmiş, tek dvadesetogodišnji turski boksač, nokautirao je novinara agencije Demirören Mehmeta Inana nakon što je u srijedu navečer, nešto prije ponoći, zatečen na ulicama Burse kako krši policijski sat.

Satmiş je lutao ulicama u društvu dvojice prijatelja kada su ih presreli kvartovski stražari (nešto poput COVID redara). Kad je ugledao novinara i kamermana u njihovu društvu, opalio je Inana šakom u glavu i slomio mu nos.

Inan se od siline udarca onesvijestio te je hitno prebačen u bolnicu.

Kvartovskim stražarima ubrzo je u pomoć priskočila i policija koja je savladala napadača te ga privela uz prijatelje koji su, tako se čini na snimci, također bili ratoborni.

Boksač se već tijekom dana pojavio na sudu, nastojao se svim silama ispričati zbog srdžbe koja ga je obuzela, a u četvrtak se oglasio i Turski boksački savez koji je u priopćenju naveo da će Satmiş po hitnom postupku biti isključen iz kluba u kojem trenira.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ 

Komentara 7

AP
ante_pustinjak
14:53 03.12.2020.

a što radi novinar u doba policijskog sata na ulici? dobio je što je zasliužio još je dobro i prošao!

VE
Ventilator2
15:32 03.12.2020.

A gdje je snimka novinara koji je pao u nesvjest?

PI
Pipiripi4
17:55 03.12.2020.

To je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije