Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOVRATNO OŠTEĆENJE

UZNEMIRUJUĆE Nakon udarca izgubio vid na jedno oko, a sada objavio jezive fotografije

Sam Ward
Foto: Instagram
25.11.2019.
u 16:23

- Tijekom posljednjeg tjedna dobio sam savjete trojice stručnjaka. Svi su mi rekli da sam pretrpio oštećenje mrežnice lijevog oka i da je to oštećenje dijelom nepovratno - rekao je Ward.

Reprezentativac Velike Britanije u hokeju na travi Sam Ward (28) prisiljen je privremeno prekinuti karijeru nakon što je u ozljedi izgubio vid na jedno oko.

Ward je prije tri tjedna tijekom kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre i pobjedi nad Malezijom (3:1) dobio jak udarac u lice. 28-godišnjak je na toj utakmici zabio dva gola i pomogao svojoj reprezentaciji na izbori nastup na OI u Tokiju 2020., ali je pretrpio i tešku ozljedu.

Ward je nakon toga operiran, a sada je na Instagramu objavio stravične fotografije.

- Tijekom posljednjeg tjedna dobio sam savjete trojice stručnjaka. Svi su mi rekli da sam pretrpio oštećenje mrežnice lijevog oka i da je to oštećenje dijelom nepovratno - rekao je Ward.

Hokejaš se nada da će se unatoč svemu uspjeti vratiti na terene.

- Možda će mi se dio vida vratiti, ali taj će proces trajati. Vrijeme će pokazati hoće li to biti dovoljno da se vratim hokeju. Teško je, ali ljudi znaju da nisam osoba koja lako odustaje. Učinit ću sve što mogu kako bih mogao igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju - dodao je.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:12 25.11.2019.

Zato je boks - plemenita vještina 😀

SL
shooshko.luka
21:14 25.11.2019.

Sa cim je dobio udarac? Kamion om?

NO
nordic
09:51 26.11.2019.

strasno. boli me cim vidim sliku. zao mi ga skroz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije