Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVO SE DOČEKAO

Uznemirujuća snimka: Borcu u padu pukla ruka!

Ruka borac
Foto: Printscreen Youtube
02.11.2015.
u 12:59

Pat McCohan (1-0) podigao je i bacio svog protivnika Bucka Pineaua(1-2), koji je napravio pogrešku i pokušao se dočekati ispruženom rukom

Sjećate li se kako je Andersonu Silvi pukla noga u drugom susretu s Chrisom Weidmanom na UFC 168 priredbi? E pa, spremite se za nešto jednako uznemirujuće.

Na CES MMA 31 priredbi održanoj prošlog petka nije nedostajalo "finisha". Pet od šest glavnih borbi završilo je prekidom, ali najzanimljiviji prekid dogodio se na jednoj od uvodnih borbi, piše Fightsite.

Pat McCohan (1-0) podigao je i bacio svog protivnika Bucka Pineaua (1-2), koji je napravio pogrešku i pokušao se dočekati  ispruženom rukom. Rezultat je ova uznemirujuća snimka na kojoj možete vidjeti kako je nesretnom borcu pukla ruka.

>> Ovako izgleda kad borac od 66 kilograma krene na diva od 180 kilograma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije