Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPINA H

Novo iznenađenje na SP-u: Poljaci poklonili pobjedu Senegalu

Novo iznenađenje na SP-u: Poljaci poklonili pobjedu Senegalu
Foto: Reuters/Pixsell
19.06.2018. u 18:55

Novo iznenađenje u skupini H! Nakon što je Japan dobio Kolumbiju 2:1, istim je rezultatom Senegal bio bolji od Poljske.

Jako malo dobrog nogometa vidjeli su u prvih 38 minuta utakmice u Moskvi, a onda su Senegalci poveli iz prve prilike. Gueye je opalio s 20-ak metara, lopta je na putu do gola pogodila Cioneka, promijenila smjer i završila u mreži.

Najbolju priliku za izjednačenje Poljaci su imali u 50. minuti kada je iz slobodnog udarca s 25 metara pucao Lewandowski.

Senegal Poljska
1/10

Senegal je do 2:0 stigao nakon velikog nesporazuma u obrani Poljske koji je najbolje iskoristio Niang.

Poljska nije imala ideju kako probiti afričku momčad, a uspjeli su im zabiti iz prekida u 86. minuti kada je glavom pogodio Krychowiak. Do kraja novu priliku Poljaci nisu dočekali, pa će prve bodove morati potražiti negdje drugdje.

Senegal Poljska
1/16

Komentara 7

RL
@rlando
17:48 19.06.2018.

Poljska uopće ne zaslužuje da se nalazi pri vrhu Fifa ljestvice, jedna sasvim prosječna reprezentacija.

DU
Deleted user
20:20 19.06.2018.

kakvo iznenadjenje vl???

BL
bellator luminis
17:56 19.06.2018.

Senegal je bolja momčad u prvom poluvremenu i zasluženo vode, poljaci malo zatečeni brzinom i tehničko fizičkim sposobnostima senegala. Poljska igra sporo i bezidejno to ne prolazi, ako ne ubace u veću brzinu u drugom poluvremenu ovi rastrčani afrikanci će ih potopit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije