Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.06.2018. u 15:53

U susretu 1. kola H skupine SP-a u utorak su u Saransku nogometaši Japana svladali favorizirane Kolumbijce sa 2-1 (1-1), ali treba istaknuti da je Kolumbija gotovo cijeli susret imala igrača manje jer je već u 3. minuti crveni karton dobio Carlos Sanchez.

Za Kolumbijce početak susreta bio je šokantan, već u 3. minuti crveni karton i penal za Japan. Naime, veznjak Carlos Sanchez je rukom zaustavio udarac Shinjija Kagawe i slovenski sudac Skomina dosudio je penal za Japance, a Sanchez je dobio crveni karton. Kagawa je realizirao penal i Japan je u 6. minuti poveo 1-0.

Japan
1/5
 

Kolumbija dolazi do izjednačenja 39. minuti iz slobodnog udarca sa 17 metara, kojeg je izborio Falcao. Ulogu izvođača preuzeo je veznjak Juan Quintero, koji ga je izveo u stilu legendarnog Brazilca Ronaldinha. Quintero je uputio plasirani udarac po zemlji i lopta je prošla ispod živog zida i završila u golu.

 Pobjednički gol Japanci su postigli u 73. minuti. Korner je izveo Keisuke Honda, a napadač Kölna Yuya Osako glavom trese mrežu.
 U drugom susretu H skupine u 17 sati u Moskvi će igrati Poljska i Senegal.

Komentara 4

DU
Deleted user
16:14 19.06.2018.

opet će netko, kad se vrati u Kolumbiju, popiti metak.

Avatar Mamma_mia
Mamma_mia
15:57 19.06.2018.

Čestitke Japanu!!!

XM
xman100
15:27 19.06.2018.

Dirty Sanchez izbačen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije