Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LIGE PRVAKA

VIDEO Prosvjed Dinamovih navijača, pitaju gdje je zapelo davanje gradskog zemljišta u koncesiju Dinamu

Prosvjed
Večernji list
06.09.2022.
u 14:58

Navijači Dinama najavili su prosvjed ispred Gradskog poglavarstva u kojemu traže od gradskih vlasti gdje su i zbog čega pregovori o davanju gradskog zemljišta u koncesiju Dinamu zapeli.

Ispred Gradskog poglavarstva u Zagrebu održana je danas konferencija za medije grupe ljudi koja se predstavila kao skup navijača Dinama.

"Cilj okupljanja je traženje odgovora od gradskih vlasti, gdje su i zbog čega zapelo pregovori o davanju gradskog zemljišta u koncesiju Dinamu. Ići ćemo toliko daleko da ćemo ako treba prije svake Dinamove domaće utakmice prosvjedovati pred vlastima grada Zagreba!", poručili su organizatori.

>> U videu pogledajte što je rečeno na skupu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
15:41 06.09.2022.

bravo! potpuna podrška akciji jer bez stalnog pritiska na gradske pol. strukture proći će još 4 godine lažnih obećanja i navlačenja lažima i doći će novi izbori s novim krugom obećanja! nema predaje!!!!

DE
derin
18:14 06.09.2022.

Gdje je ona udruga DTSM!? Je li postoje više uopće, bili su spominjali neke izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije