Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETNE POSTAVE

Dinamo će u 'standardnom' sastavu pokušati napasti Chelsea

Dinamo i Rijeka sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
06.09.2022.
u 15:00

Za susret neće kandidirati Dilaver zbog temperature, Boško Šutalo zbog loma noge i Menalo zbog butnog mišića..

Zagrebački Dinamo se od 18.45 sati sastaje s engleskim velikanom Chelseajem na Maksimiru u prvom kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. 

Trener Dinama Ante Čačić na konferenciji je za medije izjavio da na neke igrači neće moći računati za nastup u večerašnjem susretu.

- Nismo ni u jednoj utakmici favoriti, ali ćemo u svakoj tražiti svoju šansu. Učinit ćemo sve da limitiramo kvalitetu Chelseaja i da damo svoj maksimum, učiniti sve da budemo svoji. Za susret neće kandidirati Dilaver zbog temperature, Boško Šutalo zbog loma noge i Menalo zbog butnog mišića.. 

A ovo su početne postave u kojima bi trebali zaigrati Dinamo i Chelsea večeras.

Foto: Vecernji.hr
Što se tiče Dinamove obrane, svaki igrač ima gotovo zacementirano svoje mjesto u prvoj postavi pa bi ona trebala baš ovako izgledati. Sumnjamo da će Čačić baš u ovoj utakmici kada će Dinamo ipak biti u podređenom položaju, staviti na lijevog beka Bočkaja koji je ofenzivniji umjesto Ljubičića.

Ademi i Mišić počet će u srcu veznog reda, a ispred njih 'standardna' Dinamova trojka Špikić, Ivanušec i Oršić. Luka je dobio prednost ispred mladog Baturine zbog iskustva igranja europskih utakmica, ali i zbog sjajne forme u kojoj igra u posljednje vrijeme pa Dinamo ne počinje utakmice bez njega. Naravno, to ne isključuje mogućnost Baturininog ulaska s klupe za pričuve.

U vrhu napada će početi Bruno Petković koji je sjajnim igrama u posljednjih nekoliko utakmica zaradio mjesto na popisu Zlatka Dalića za okupljanje reprezentacije krajem mjeseca.

>> Pogledajte i video: Stotine navijača Dinama satima čekalo u redu za ulaznice za Ligu prvaka

Komentara 2

CF
centar for
16:12 06.09.2022.

dinamova obrana ne ulijeva povjerenje...taman je počeo igrati sve bolje pa se teško ozlijedio boško šutalo, a sad vidim da je otpao i dilaver..ne sluti na dobro, ali što se može, dati sve od sebe pa što bude. sretno dinamo!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:30 06.09.2022.

Dinamo U19 vs Chelsea U19 4:2! Ako mogu mladi zasto ne bi mogli i seniori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije