Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Eva Grgić, Hina
NA MAKSIMIRU

Dva Dinama 'podijelila bodove', a od ulaznica skupljeno više od 260.000 kn za Ukrajinu

Dva Dinama 'podijelila bodove', a od ulaznica skupljeno više od 260.000 kn za Ukrajinu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
28.04.2022. u 19:54

U prijatejskoj nogometnoj utakmici na stadionu Maksimir zagrebački Dinamo i Dinamo iz Kijeva odigrali su 2-2, a sav prihod od susreta namijenjen je humanitarnoj pomoći ratom zahvaćenoj Ukrajini.

Ukrajinci su vodili s 2-0 pogocima Vlodimira Vanata (8, 16), a Zagrepčani su izjednačili golovima Milana Vukotića (29) i Luke Menala (38).

Hrvatski prvak je protiv imenjaka iz KIjeva nastupio u pričuvnom sastavu, a uoči susreta održana je minuta šutnje za sve žrtve ruske agresije na Ukrajinu. Ulaz je bio besplatan za osobe ukrajinske nacionalnosti koje se zbog rata nalaze na području Hrvatske, a na stadionu Maksimir okupilo se nekoliko tisuća gledatelja.

28.04.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica GNK Dinamo - Dynamo Kyiv. Sav prihod od susreta namijenjen je humanitarnoj pomoci u ratom zahvacenoj Ukrajini. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Igrači hrvatskog prvaka su istrčali u žutim dresovima s posebnom oznakom utakmice. Navijači će dresove nošene na toj utakmici imati prilike kupiti u specijalnoj kolekcionarskoj ediciji, a sva zarada od prodaje dresova i šalova također je namijenjena kijevskom klubu koji će sredstva proslijediti ukrajinskim izbjeglicama.

>> Promocija knjige Velimira Zajeca:

Komentara 7

Avatar CHOW
CHOW
22:28 28.04.2022.

A za Petrinju ništa?

Avatar matezanki13
matezanki13
18:54 28.04.2022.

sramotno malo gledatelja

BU
bum5bar
21:17 28.04.2022.

Naprijed Dinamo naprijed Ukrajina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije