Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT U 2020.

Dalić objavio popis! Nesigurna situacija s vatrenima iz Italije, čak 9 pretpoziva

Zlatko Dalić
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/7
09.03.2020.
u 11:31

– Neki igrači imaju manji minutažu i to mogu progledati kroz prste, ali onim mlađima ne mogu. Minutaža je jako bitna. Neću odskakati od svojeg popisa koji sam koristio, ali naravno da pratimo i druge – kaže Dalić

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić  objavio je popis reprezentativaca za turnir u Dohi, gdje najbolju selekciju 26. i 30. ožujka čekaju ogledi sa Švicarskom i Portugalom

Ognjen Vukojević, izbornik U23 reprezentacije, otkazao je turnir u Dubaiju.

>>> Pogledajte koga je sve pozvao Zlatko Dalić



Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a, izvijestio je oko situacije s koronavirusom.

– Prati se situacija koja se mijenja iz dana u dan. Izbornici će staviti na popis sve igrače na koje računaju, a onda je moguće da se to promijeni s obzirom na stanje u tim zemljama.

– Nadam se da ćemo ići na turnir i da neće biti otkazivanja. Pratimo situaciju i nadamo se da neće biti problema. Stavili smo više igrača na pretpoziv zbog ove situacije da mogu uskočiti – rekao je Dalić na početku. 

– Situacija s koronavirusom ništa mi ne remeti. Ja se nadam se će sve biti u redu, a ako ne bude, reagirat ćemo.

Što očekuje od turnira?

Dat ćemo priliku svim igračima, s Perišićem i Kalinićem. Ako je bude sada branio, na put ćemo voditi Grbića iz Lokomotive – rekao je Dalić i dodao:

– Neki igrači imaju manji minutažu i to mogu progledati kroz prste, ali onima mlađima ne mogu. Minutaža je jako bitna. Neću odskakati od svojeg popisa koji sam koristio, ali naravno da pratimo i druge.



Što ako propadne turnir u Kataru?

Iskreno se nadam da neće doći, sada se igralo bez publike i možda je to način. No, nisam kompetentan za to pitanje. Mi nismo sigurni što će biti s igračima iz Italije i zato smo stavili širi popis igrača.

Hoće li igračima iz Italije trebati posebne dozvole za turnir?

Oni su na popisu i na njih se računa za taj turnir. No, dalje ćemo pratiti – rekao je Pacak.

POPIS: 

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Simon Sluga 

Obrana: Mile Škorić, Duje Ćaleta-Car, Tin Jedvaj, Borna Barišić, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko, Dario Melnjak

Vezni red: Milan Badelj, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Luka Modrić, Mario Pašalić, Ivan Rakitić, Nikola Vlašić

Napadači: Bruno Petković, Josip Brekalo, Andrej Kramarić, Ivan Perišić i Ante Rebić

Pretpozivi: Ivo Grbić, Josip Juranović, Domagoj i Filip Bradarić, Filip Benković, Mirko Marić i Antonio Čolak, Mislav Oršić, Marko Rog

>>> Pogledajte kamp vatrenih 2020. na Euru

Komentara 6

SP
spremni0
11:42 09.03.2020.

Oršiću samo predpoziv....sramota al nek on rupetinu kalinića zove

CO
cokta
01:43 10.03.2020.

"Tradicija se nastavlja...igrati ce stari,siti i zasluzni,a ne u tom trenutku najbolji...

CR
CroMarijo
19:02 09.03.2020.

Kalinić , Sluga , Badelj , Škorić i Melnjak više nisu potrebni Vatrenima bilo bi bolje pozvat još četvoricu mladih za uigravat vidi se da Dalić ide na rezultat da ne pokvari prosjek uspjeha za svoga mandata .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije