Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
LIGA PRVAKA

PSG ponizio Crvenu zvezdu i zabio joj šest komada!

PSG ponizio Crvenu zvezdu i zabio joj šest komada!
Foto: Reuters
03.10.2018. u 20:46

U susretu 2. kola C skupine nogometne Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Crvenu zvezdu sa 6:1 nanijevši beogradskom sastavu najteži europski poraz u povijesti kluba.

Srpski prvak je u prvom kolu iznenadio favorizirani Napoli odigravši 0:0, no u drugom kolu doživio je pravi debakl. Crvena zvezda se dobro držala u prvih 20 minuta, no onda je procurilo. PSG je do kraja poluvremena zabio četiri gola, a u nastavku još dva. Pobjeda PSG-a je mogla biti i uvjerljivija, no Milan Borjan se istaknuo s nekoliko odličnih obrana.

PSG - Zvezda
1/5

Parižani su poveli u 20. minuti golom Neymara iz slobodnog udarca, a brazilski majstor je 158 sekundi kasnije zabio i za 2:0 nakon duplog pasa sa Kylianom Mbappeom. Neymar je time oborio rekord Lige prvaka u postizanju dva gola u nizu, a dosadašnji je rekord također bio u njegovom vlasništvu. U dresu Barcelone zabio je "double" u razmaku od 166 sekundi.

Do kraja prvog dijela među strijelce su se upisali i Edison Cavani (37), te Angel di Maria (41). U nastavku susreta PSG je zabio još dva gola, a strijelci su bili Mbappe u 70. minuti, te Neymar u 82. minuti ponovo iz slobodnog udarca. Marko Marin je u 75. minuti postigao utješni gol za goste.

Do sada je najveći europski poraz Zvezda upisala 2004. kada je izgubila od PSV Eindhovena sa 0:5. U drugom susretu iz ove skupine večeras se sastaju Napoli i Liverpool.

Na ljestvici vode Liverpool i PSG sa po tri boda, dok Napoli i Crvena zvezda imaju po jedan bod.

U ranijem terminu odigrana je i utakmica između Lokomotiva i Schalkea u skupini D. Njemački sastav je slavio u Moskvi sa 1:0 golom Westona McKenniea u 88. minuti. Vedran Ćorluka nije nastupio za ruski sastav.

Kasnije se sastaju Porto i Galatasaray.

Na ljestvici vodi Schalke sa četiri boda, Galatasaray ima tri, Porto jedan bod, dok je Lokomotiv upisao i drugi poraz.

>> Pogledajte suradnju Ronalda i Mandžukića

Komentara 147

DU
Deleted user
19:23 03.10.2018.

Jao počelo bombardovanje sa svih strana a to podseća na oluju bojim se masovnog egzodusa s terena mi srbi tome smo skloni

AD
adrian
20:47 03.10.2018.

Ajde, Srbi će to za 10 godina opjevati kao veliku pobjedu...

Avatar Stjepan .
Stjepan .
18:49 03.10.2018.

Kaj nas briga za zvezdu. Kaj niste prenosili tekmu Zagorca vs Zagreba. Čije ste vi novine, prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije