Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA FRUSTRIRAN

Procurile informacije iz Reala: Modrić je bijesan na trenera

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.10.2018.
u 14:33

Pomalo iznenađuje u utorak protiv CSKA hrvatski veznjak našao se na klupi. Luka je istaknuo da je razlog tome da je trener kraljeva Julen Lopetegui želio odmoriti.

Luka Modrić ove je sezone samo jednom odigrao cijelu utakmicu, i to u pobjedi protiv Espanyola 1:0 22. rujna.

Pomalo iznenađuje u utorak protiv CSKA hrvatski veznjak našao se na klupi. Luka je istaknuo da je razlog tome da je trener kraljeva Julen Lopetegui želio odmoriti.

Međutim, čini se da te stalne rotacije trenera nisu baš najbolje sjele Luki.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

- U svlačionici Reala dva čovjeka su jako bijesna na trenera. Pričam o Luki Modriću, koji je frustriran jer ga se mijenja praktički u svim utakmicama - otkrio je glavni urednik Okdiarija Eduardo Inda pa nastavio:

- Drugi je Mariano, koji nije igrao derbi protiv Atletica, te smatra da bi mu bilo bolje da je ostao u Francuskoj.

Iza Reala su tri utakmice u kojima nisu zabili gol, te su izvukli samo jedan remi uz dva poraza. Povratak na pobjedničke staze tražit će u subotu kada je u osmom kolu Primere gostuju kod Alavesa.

Za očekivati je, s Lukom u prvih 11.
 

Komentara 14

DU
Deleted user
16:02 03.10.2018.

Trener je patriotski glupan koji je umislio da s ovim potakapacitiranim španjolskim juniorima može stvorit novu furiju kojoj će temelj biti igrači Reala. Zato Real ljetos nije napravio transfer dostojan svog imena, zato mnogi internacionalni igrači su u sjeni jer se nekakvi tamo mulci ala Asensio i Ceballos trebaju vježbat pa od 72 pokušaja čak 2 puta uđe, tuga. Luka, bježi iz Madrida!

Avatar patkovic
patkovic
15:05 03.10.2018.

ovaj trener im je potpuni promašaj , dovoljno ga je samo gledati

GE
genex
16:09 03.10.2018.

igra koju je postavio lopetegui vodi real u propast.također planski se uništava modrića,stavljajući ga na njemu neprirodnu poziciju.real je neprepoznatljiv, umjesto igre ravno prema golu uz dupliranje bočnih pozicija imamo sada beskrajno kruženje oko obrane uz nekakav posjed a onda popiju 3 komada iz kontre (sevilla),isto jučer. također,jasna je želja čelnika reala da u timu bude što više španjolaca,što je legitimno,ali onda oni nisu više galacticosi.modrić treba obaviti ozbiljan razgovor s njima i u zimskom prijelaznom roku otići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije